• Головна
  • Депутат Одеської міськради виправдовує війну на російських телеканалах
17:31, 27 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Депутат Одеської міськради виправдовує війну на російських телеканалах

Депутат Одеської міськради виправдовує війну на російських телеканалах

Депутат Одеської міськради від ОПЗЖ Богдан Гіганов став спікером у проєкті держзрадника Віктора Медведчука "Другая Украина".

Про це повідомляє кореспондент 048.ua з посиланням на розслідування проєкту "Схеми".

Після обміну на українських військових кум президента рф володимира путіна Віктор Медведчук у січні цього року дав інтерв’ю пропагандистському телеканалу RT. Він прийшов у студію, де поділитися новиною про створення нового "політичного руху" на росії під назвою "Другая Украина". Цей проєкт нібито "розвінчає те, що Україна монолітна у своїх поглядах".

Учасники цього проєкту заявляють, що україною керують "божевільні нацистські бандити", які намагаються нав’язати "сатанізм та беззаконня", а Володимир Зеленський розв’язав "священну війну", "осквернивши Києво-Печерську лавру".

Один із учасників нового "політичного руху" - це депутат Одеської міськради VIII скликання від проросійської партії ОПЗЖ Богдан Гіганов. Він, як і інші "спікери", яким вдалося уникнути покарання і втекти з України, у російських соцмережах поширює наративи російської пропаганди.

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення Богдан Гіганов через Facebook закликав президента України Володимира Зеленського "збити пиху" і просити у путіна "паузу", "якщо потрібно - на колінах". Згодом допис зник, а сам Гіганов заявляв, що його аккаунт зламали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...