• Головна
  • Обкрадали громадян, крамниці та підприємства: в Одесі затримали шістьох зловмисників
10:59, 26 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Обкрадали громадян, крамниці та підприємства: в Одесі затримали шістьох зловмисників

Обкрадали громадян, крамниці та підприємства: в Одесі затримали шістьох зловмисників

В Одесі поліцейські викрили у крадіжках майна двох жінок та чотирьох чоловіків. Зловмисники обкрадали громадян, крамниці та підприємства.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Дві жительки Одеси віком 20-років впродовж кількох годин обікрали чотири крамниці в торговельному центрі на проспекті Небесної Сотні. В примірочній кімнаті вони одягали на себе нове вбрання й, не розрахувавшись за нього, бігли у наступну крамницю. У такий спосіб приятельки встигли викрасти одяг майже на шість тисяч гривень, аж доки їх не помітили правоохоронці. У правопорушниць вилучили усе викрадене майно.

До протиправних дій вдалися ще двоє одеситів віком 24-х та 36-ти років. Молодший за віком чоловік завітав до товариша в гості, а коли той вийшов на кухню заварити чаю, викрав у нього гаманець із 800 гривнями. Потерпілий повідомив правоохоронцям про зникнення майна і вони викрили правопорушника. Він зізнався, що готівку витратив, а гаманець викинув. А от старший за віком чоловік тричі обкрадав свого батька, коли той перебував на роботі. За кілька днів зловмисник виніс з його кімнати телевізор, ноутбук та пилосос. Правоохоронці, до яких потерпілий звернувся по допомогу, затримали сина, коли той намагався продати викрадене майно. Поліцейські вилучили у правопорушника речові докази.

А от 33-річного містянина поліцейські схопили прямо за "справою", коли той почав вирізати кабель в колодязі на вулиці Академічній. Правоохоронці вилучили крадений дріт у правопорушника, а згодом встановили його причетність до скоєння ще до трьох аналогічних злочинів. Загалом чоловік викрав майже двісті метрів кабелю, чим спричинив комунікаційному підприємству двадцять тисяч гривень збитку. Ще один 38-річний житель Одеси також попався на крадіжці кабелю телефонного зв’язку на вулиці Асташкіна. Він встиг зрізати п'ятнадцять метрів, як потрапив у поле зору правоохоронців. Також поліцейські викрили його у крадіжці велосипеда у місцевої жінки. Він потягнув двоколісник, який потерпіла залишила біля закладу харчування на вулиці Льва Толстого, і продав його.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...