• Головна
  • Збив прикордонника і поїхав далі: водій з Одещини отримав вирок суду
14:57, 31 березня 2023 р.

Збив прикордонника і поїхав далі: водій з Одещини отримав вирок суду

Збив прикордонника і поїхав далі: водій з Одещини отримав вирок суду

31-річного правопорушника, який збив прикордонника на Одещині, засудили до п’яти років ув’язнення та позбавили його права керувати транспортними засобами строком на п’ять років.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

У листопаді в селі Петрівка Болградського району місцевий житель, який сів за кермо легкового автомобіля «ВАЗ» у стані алкогольного сп’яніння і під час спроби випередити транспортний засіб, що рухався попереду, збив 34-річного співробітника місцевого прикордонного загону, котрий їхав по краю дороги на велосипеді.

Правопорушник відразу поїхав з місця ДТП. Потерпілого із тяжкими тілесними ушкодженнями забрала карета швидкої допомоги, але по дорозі в лікарню він помер.

Поліцейські «по гарячих слідах» розшукали зловмисника та затримали його в процесуальному порядку.

В ході слідства було проведено низку експертиз, поліцейські зібрали достатню доказову базу, на підставі якої висунули фігуранту обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України), а також у залишенні потерпілого у небезпеці (ч. 1 ст. 135 ККУ).

Тарутинський районний суд Одеської області, розглянувши матеріали провадження та дослідивши докази, надані правоохоронцями, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Також чоловіка позбавили права керувати транспортними засобами строком на п’ять років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...