• Головна
  • Ноутбук, електромопед, червона ікра: в Одесі трьох чоловіків викрили у крадіжках
10:32, 30 березня 2023 р.

Ноутбук, електромопед, червона ікра: в Одесі трьох чоловіків викрили у крадіжках

Ноутбук, електромопед, червона ікра: в Одесі трьох чоловіків викрили у крадіжках

В Одесі поліцейські викрили у крадіжках трьох чоловіків. Усе майно, яке привласнили правопорушники, правоохоронці у них вилучили.

Про таке повідомили у пресслужбі поліції.

31-річний житель Полтавщини під час повітряної тривоги обікрав дошкільний навчальний заклад, прошмигнувши туди, коли вихователі разом із малечею перебували у сховищі. Зловмисник викрав з кабінету ноутбук з музичною колонкою і пішов геть, але на подвір’ї потрапив у поле зору одного із працівників, який перебував неподалік. Персонал закладу негайно сповістив про підозрілого чоловіка правоохоронців, які і затримали його. В якості речових доказів поліцейські вилучили викрадене майно.

А от 32-річний житель Одеси під час прогулянки містом запримітив біля аптеки припаркований електромопед, власник якого зайшов придбати ліки, і, не гаючи часу, покотив його додому. Правоохоронці, до яких потерпілий звернувся із проханням допомогти розшукати ровер, «по гарячих слідах» затримали правопорушника та вилучили у нього чужий двоколісник.

Ще один, 19-річний, одесит попався на крадіжці товару в крамниці на вулиці Новосельського. Молодик набрав сім банок лососевої ікри, сховав у сумку і виніс повз касу. Поліцейські того ж дня затримали правопорушника, а крадений товар, який він планував перепродати, вилучили.

За наявністю достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігурантам про підозру у правопорушенні, передбаченому ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, зокрема, поєднану із проникненням у приміщення. Таке правопорушення карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...