• Головна
  • Особливості сольових рідин для вейпу
Новини компаній
11:00, 27 березня 2023 р.

Особливості сольових рідин для вейпу

Новини компаній

Сьогодні відмовитися від куріння тютюнових цигарок стало набагато легше, адже можна замінити їх на вейпінг. Паріння вейпу стало доступним та безпечним захопленням. Асортимент рідин для вейпів вражає, можна вибрати нікотинові та безнікотинові заправки.

Рідини на нікотиновій основі умовно поділяють на два види: на органічному нікотині та на сольовому. Особливою популярністю користується жижа для пода salt

Особливості сольових рідин для вейпу, фото-1

Відмінні риси сольових рідин

Сольовий нікотин значно відрізняється і за смаком, і за якостями від органічного. Давайте розглянемо, у чому відмінності.

Купить жидкость для вейпа для пода – синтетична речовина, у складі якої міститься основа (гліцерин, пропіленгліколь) та нікотинові солі. Не йдеться мови про кухонну сіль, такий нікотин на смак зовсім несолоний. Зате вибір різних смаків та їх міксів величезний. Вирізняють тютюнові смаки, фруктові, ягідні та десертні. Особливістю всіх сольових заправок є швидкий ефект насичення від паріння. Крім того, сольовий нікотин м'якший, тому горло при його парінні не першить.

Міцність сольового нікотину набагато вище органічного, вона варіюється від 20 до 65 мг/мл. Парити сольовий нікотин рекомендується на малопотужних подах, великих клубів пари при цьому не виходить.

У складі нікотинових рідин сольовий нікотин, який відрізняється максимальним ступенем очищення. При його парінні зовсім не відчувається хімозний присмак.

Де купити сольову рідину в Одесі?

Вам не стане відкриттям, що купувати сольові рідини найкраще у перевіреного продавця. Проаналізувавши ринок вейпінгу, фахівці дійшли висновку, що найкращим на українському ринку є інтернет-магазин Vaper`s Lab. Тут доступний широкий вибір товарів, купить жижу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин Vaper`s Lab #жижа для подів salt Nic #сольова жижа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...