• Головна
  • Два способи позбутися геморою без болю раз та назавжди
Новини компаній
15:35, 21 березня 2023 р.

Два способи позбутися геморою без болю раз та назавжди

Новини компаній

Проблема геморою до болю знайома людям із сидячою роботою та тим, хто веде малорухливий спосіб життя. Судини органів малого таза втрачають еластичність, чим порушують відтік крові у венах. Утворюються вузли, наповнені застояною венозною кров'ю.

Якщо хворобу не лікувати вчасно, утворюються тромби і ці внутрішні вузли виходять назовні. Попри серйозність недуги та сильний дискомфорт (боляче сидіти, важко вести авто) пацієнти замовчують делікатну програму та довго не йдуть до лікаря.

За словами фахівців клініки німецької медицини “Добрий Прогноз”, звертаючись до них пацієнти дивуються, що латексне лігування вирішує цю проблему за один день.

У цій статті ми розглянемо два ефективні способи позбутися проблеми безболісно та з мінімальним терміном реабілітації. Обійтися без операції можна!

Латексне лігування кільцями

Така методика лікування показана пацієнтам з 2 та 3 стадією внутрішнього геморою. Лікар накладає латексне кільце на ніжку вузла. Кров перестає надходити до вузлика, і той за деякий час відмирає. На його місці утворюється невеликий рубець.

Медична процедура триває не більше 20 хвилин. Пацієнт знаходиться в проктологічному кріслі, зону слизової знеболюють місцевим анестетиком. За один раз лігують від 1 до 3 вузлів. Після нетривалої процедури пацієнта відправляють додому, де швидко відбувається відновлення.

Плюси такого методу очевидні – вдається уникнути серйозного хірургічного втручання. Позитивний ефект після лікування спостерігається у 80% випадків.

Лазерне лікування

На відміну від лігування, лазерне видалення геморою є ефективним на всіх стадіях розвитку проблеми та забезпечує стійкий результат без рецидивів. Лазером припікають вузли, не зачіпаючи при цьому сусідні тканини.

Переваги лазерного видалення:

  • безболісність;

  • без крововтрати;

  • наступні щоденні перев'язки не потрібні;

  • мінімальний період відновлення – у день процедури можна повертатися додому.

Одночасно лазером можна усунути тріщини та запалення в області ануса.

Коли потрібно йти до проктолога

Якщо ви помітили неприємні симптоми - болючість в області ануса, печіння та набряклість в області заднього проходу, кров у калі, вузли, що випадають з кишки - це ознаки геморою, що прогресує. Консультація проктолога в клініці “Добрий Прогноз” https://dobro-clinic.com/ua/proktologija включає повне обстеження пацієнта, у тому числі інструментальне.

Це дозволить визначити стадію та провести малоінвазивне лікування, поки це можливо. Іноді достатньо медикаментозної терапії. Адже в запущених випадках пацієнту може знадобитися серйозна операція з видалення частини слизової оболонки кишки. 

Тому не тягніть. Звертайтеся до проктолога, тільки-но виявили перші симптоми “незручної” проблеми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Добрий Прогноз
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...