• Головна
  • Найперша книжка для малюка – якою вона повинна бути? В магазині Златка кожен знайде найкращу
Новини компаній
11:36, 20 березня 2023 р.

Найперша книжка для малюка – якою вона повинна бути? В магазині Златка кожен знайде найкращу

Новини компаній

Саме читання можна сміливо віднести до тих категорій дозвілля, які не тільки дарують приємні емоції або дозволяють в повній мірі зануритися в розповідь, а й стимулюють розвиток логічного, творчого мислення, розвинення фантазії та креативності. Цікавою є здатність сучасних книг пробуджувати в дітлахах зацікавленість навіть в тому випадку, коли вони ще настільки малі, що не можуть самостійно прочитати та осмислити твір. Допомагає й сучасна форма викладення інформації – книжки перестали бути чимось повністю створеним із тексту. Найкращі видавництва України створюють книжки, в яких міститься:

  • Велика кількість яскравих захоплюючих малюнків, які однаково приємно розглядати як дорослим, так і дітям.
  • Невеликі блоки тексту, сформовані у відповідності до віку малюка (чим більше дитина, тим більше тексту).
  • Додаткові завдання та цікавинки – наприклад, товари Златка часто містять в собі не тільки цікаву історію, а й пропонують виконати завдання – знайти загублений предмет або пройти лабіринт. Також в книгах інтернет-магазину часто є великі картини з пазлів, секретні віконця, які містять справжні таємниці.

Такі книжки дійсно цікаво «читати», причому навіть тим, хто в принципі читати ще не вміє, але дуже прагне поглиблювати свої знання за допомогою батьків.

Інтернет-магазин Zlatka - таке місце, де кожен зможе знайти саме те, що йому потрібно

Інтернет-магазин Zlatka - таке місце, де кожен зможе знайти саме те, що йому потрібно

Обирайте перші книжки для малюків правильно

Усі перелічені вище собливості прекрасно підходять саме для малечі. Так, Ви можете придбати у якості першої книжки класичну з картинками та невеликими віршами у картоному форматі. Зверніть увагу, що на сайті магазину представлений великий вибір християнської літератури – найперші Біблії дітям тут мають дійсно цікаву та незвичайну форму, їх можна захоплююче читати та вивчати разом із батьками.

Якщо ж Ви хочете ще більш оригінальний формат книжки, звертайте увагу та вироби, які мають панорамні ефекти – такі завжди цінуються серед дітлахів найбільше, оскіільки дозволяють поринути у казковий світ пригод повною мірою. Також дуже незвичайними будуть різноманітні книжки з потаємними віконцями та секретними елементами, які не одразу помітні. При цьому, після того, як Вам вдастся їх виокремити, малюк буде просто в захваті.  Придбати найкращий варіант книги Вам також зможе допомогти співробітник магазину Златка за необхідності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новинки #література для дітей та дорослих #Інтернет-магазин Zlatka.com.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...