• Головна
  • Що принесе Одесі поїздка Труханова до Японії
10:26, 18 березня 2023 р.

Що принесе Одесі поїздка Труханова до Японії

Що принесе Одесі поїздка Труханова до Японії

Кілька днів Труханов перебуває у Японії з робочим візитом. Міський голова Одеси вже встиг заговорити японською під час засідання мерії у місті-побратимі Йокогама, подарувати меру міста якір-серце та подивитися на місцеві технології, які планується застосовувати в Одесі.

Одеська мерія кожного дня звітує про діяльність Труханова у Японії. З останнього - мер Одеси зустрівся із президентом технологічної компанії «JFE Engineering Corporation». Вони обговорили питання будівництва в Одесі сміттєпереробного заводу, системи паркування автотранспорту та інші перспективні напрямки співпраці в рамках нещодавно укладеного Меморандуму про взаєморозуміння щодо технічного співробітництва між Одесою та Йокогамою.

Також одеська делегація відвідала низку інфраструктурних об’єктів.

Під час зустрічей з представниками сміттєспалювального заводу Цурумі та муніципального центру перероблення мулу обговорювалися перспективи впровадження в Одесі новітніх енергоефективних технологій в галузі перероблення відходів. Цей завод - один із чотирьох сміттєспалювальних заводів Йокогами. Щороку в місті спалюється близько 870 тис. тонн відходів.

Що принесе Одесі поїздка Труханова до Японії, фото-1

Перед цим Геннадій Труханов ознайомився з принципом роботи та функціоналом модульних лікарень, а також медичного обладнання, яким вони комплектуються.

Під час зустрічі сторони обговорили можливість використання таких модулів в Одесі.

Як зазначають в мерії, Труханов поїхав до Японії, аби обговорити післявоєнну підтримку Одеси. Проте одесити до відрядження мера міста за кордон поставилися дещо неоднозначно. У соцмережах можна побачити не надто доброзичливі коментарі щодо поїздки Труханова:

"Дуже актуально наразі за державні кошти подорожувати"

"І знову виник сміттєпереробний завод... Коли його нарешті збудують? Скільки років обіцянок від мера. Це вже не смішно!"

"Хоч відпочине від важкої праці" та інші.

Читайте також: Стало відомо, чому Труханов поїхав з Одеси

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...