• Головна
  • Недоглянуті, голодні діти та бруд у будинку: на Одещині оштрафують нетверезу матір
12:56, 16 березня 2023 р.

Недоглянуті, голодні діти та бруд у будинку: на Одещині оштрафують нетверезу матір

Недоглянуті, голодні діти та бруд у будинку: на Одещині оштрафують нетверезу матір

У Ширяївській ОТГ четверо батьків понесуть адміністративну відповідальність за недогляд за дітьми. Малеча в родинах не була забезпечена речами першої необхідності, пропускала шкільні заняття, порушувала правила поведінки в навчальних закладах.

Про це повідомили у поліції.

Учень Ширяївського ліцею без поважної причини систематично прогулював уроки, не виконував домашні завдання, зрідка з'являвся на заняттях, але без шкільного приладдя. Школяр із Ревівського навчального закладу двічі розбивав у ньому вікна. Ще один юнак із Петровірівського ліцею нецензурно лаявся та погрожував побиттям двом одноліткам. Про ці випадки в поліцію повідомили вчителі та батьки дітей, яких скривдили.

Також поліцейські спільно зі службою у справах дітей відвідали з черговою перевіркою мешканку селища Ширяєве, яка виховує трьох малолітніх дітей і була попереджена про неналежне виконання батьківських обов’язків. Під час візиту виявилося, що жінка не зробила для себе належних висновків: вона була нетвереза, її діти – недоглянуті й голодні, а будинок – неприбраний.

За невиконання обов’язків щодо виховання дітей відносно батьків поліцейські склали адміністративні матеріали за частинами 1, 2 та 3 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Покарання штрафом, яке тягнуть за собою їхні санкції, – від п’ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 5100 грн).

Адміністративні матеріали поліцейські направили до суду.

З хлопчаками, які бешкетували, ювенали поговорили про можливі наслідки їхніх протиправних дій. Дітей закликали направити свою енергію у правильне русло – гарно вчитися та займатися спортом. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...