• Головна
  • Літня одеситка стала жертвою грабіжника
13:29, 13 березня 2023 р.
Надійне джерело

Літня одеситка стала жертвою грабіжника

Літня одеситка стала жертвою грабіжника

Поліцейські викрили у пограбуванні літньої одеситки уродженця Запоріжжя. Зловмисник вирвав із рук жінки сумку і привласнив кілька сотень гривень, мобільний телефон, бездротові навушники та платіжну картку. Злодія розшукали, тепер йому загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася на вулиці Авдєєва-Чорноморського ввечері наприкінці лютого. Відібравши у 63-річної жительки Одеси сумку з особистими речами, зловмисник втік.

Потерпіла звернулася по допомогу до правоохоронних органів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 43-річного уродженця Запоріжжя і встановили, що кілька сотень гривень готівкою він одразу витратив, мобільний телефон з навушниками продав, а з банківською карткою пішов по магазинах. Скориставшись безготівковим розрахунком, чоловік придбав продукти, алкоголь і сигарети, витративши майже чотири тисячі гривень.

Правоохоронці розшукали збутий телефон, після проведення необхідних процесуальних заходів його повернуть власниці.

"За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігуранту про підозру у грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану, що передбачено ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, у викраденні офіційного документа, вчиненому з корисливих мотивів, за ч. 1 ст. 357 ККУ, а також у таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 185 цього ж кодексу. Нині слідство клопоче щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене вказаними статтями, - до 10-ти років позбавлення волі", - розповіла слідча слідчого відділу територіального підрозділу поліції Марина Рябоконь.

Триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...