• Головна
  • Танцював під російську пісню: стало відомо, як покарали працівника військкомату на Одещині, - ВІДЕО
15:00, 11 березня 2023 р.
Надійне джерело

Танцював під російську пісню: стало відомо, як покарали працівника військкомату на Одещині, - ВІДЕО

Танцював під російську пісню: стало відомо, як покарали працівника військкомату на Одещині, - ВІДЕО

Заступника начальника Болградського військкомату відправили для подальшого проходження служби в один із бойових підрозділів.

Про таке повідомили в ОК "Південь".

В мережу 9 березня потрапило відео, де заступник начальника військкомату Болграду, що на Одещині, розважається під російські пісні. Чоловік танцював під пісню російського виконавця Олександра Ревви.

Як повідомляє телеграм канал ХО, заступник начальника Болградського терцентру комплектування був помічений на танцях під пісню "Алкоголічка" під час корпоративу на честь 8 березня.

Ситуацію прокоментували в ОК "Південь":

"Заступник начальника Болградського РТЦК та СП переведений для подальшого проходження служби в один із бойових підрозділів. Командування рішуче засуджує випадки легковажної безвідповідальної поведінки посадових осіб Сил оборони в умовах воєнного стану. Ми маємо бути свідомі і вмотивовані на боротьбу з ворогом. І моральний облік, і морально-психологічний стан всіх військових, без виключення, має відповідати поставленим завданням, бути основою для здобуття Перемоги", - розповіла начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...