• Головна
  • Патріота з Одещини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня, - ФОТО
14:38, 9 березня 2023 р.
Надійне джерело

Патріота з Одещини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня, - ФОТО

Патріота з Одещини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня, - ФОТО

За дорученням Президента України, в Южненській міській раді вручили дружині загиблого військового Сергія Желтякова орден "За мужність" ІІІ ступеня. Посмертно.

Про це повідомила пресслужба міськради. 

У відомстві розповіли, що підполковник Сергій Желтяков з 17 березня 2022 року у складі прикордонного підрозділу боронив територіальну цілісність Батьківщини. За період виконання бойових завдань він зарекомендував себе мужнім та професійним. Він був справжнім патріотом.

Патріота з Одещини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня, - ФОТО, фото-1

У районі населеного пункту Солодке, Донецької області у складі зведеної групи від прикордонної комендатури швидкого реагування "Новотроїцьке" 11 прикордонного загону Державної прикордонної служби України та 54 окремої механізованої бригади Збройних Сил України брав участь у запеклих боях з переважаючими силами противника, посиленими бронетанковою технікою.

28 квітня 2022 року близько 14:10 російська армія розпочала артилерійський та мінометний обстріл по позиціях зведеної групи. Під час одного з таких ударів, Сергій отримав поранення, несумісні з життям.

"За мужність, самовіддані дії, виявлені під час виконання службових завдань із забезпеченням захисту державного кордону та територіальної цілісності України підполковник Желтяков Сергій Анатолійович Указом Президента України від 01 грудня 2022 року №818/2022 нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно)", - йдеться у повідомлення. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...