• Головна
  • Син залишився без батька: на фронті загинув стрілець з Одеської області
10:29, 5 березня 2023 р.

Син залишився без батька: на фронті загинув стрілець з Одеської області

Син залишився без батька: на фронті загинув стрілець з Одеської області

В бою за Україну загинув стрілець кулеметного відділення Юрій Краснобай. Він був уродженцем Степанівської громади Роздільнянського району.

Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбуці.

"Юрій - випускник Яковлівської школи. Рано втративши батька, а згодом і матір, він став справжнім чоловіком, надійною опорою для сестрички. А для всіх друзів та знайомих, – прикладом порядності, справедливості, мужності, патріотизму… Коли ворог прийшов на Українську землю, Юрій, не вагаючись, відправився до військкомату. Він розумів, що має стати пліч-о-пліч із українськими захисниками, має захищати своїх рідних, свою землю, свою Батьківщину. А вдома чекала кохана дружина Валерія, синочок, любима сестричка, для якої він був усім…", - згадують про бійця у громаді.

Життя Героя обірвалося 28 лютого.

У понеділок, 6 березня, відбудеться поховання Юрія. О 10:00 його зустрічатимуть біля кола при в’їзді в місто. Колона рухатиметься вулицею Європейською до Роздільнянського Палацу культури, де відбудеться чин відспівування та прощання з Юрієм.

Для всіх бажаючих провести земляка в останню дорогу будуть організовані автобуси. Відправлення: 9:15 – Степанівка (від сільської ради), 8:45 – Марківський старостат, 9:00 – Гаївський старостат, біля школи, 9:10 – Гаївський старостат, міст при в’їзді в село, 9:15 – Яковлівський старостат. Автобус чекатиме на людей і після поховання доставить у зворотному напрямку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...