• Головна
  • В Одесі затримали 60-річного чоловіка, який зривав прикраси з пенсіонерок
11:38, 2 березня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали 60-річного чоловіка, який зривав прикраси з пенсіонерок

В Одесі затримали 60-річного чоловіка, який зривав прикраси з пенсіонерок

Одеські поліцейські викрили чоловіка, який грабував у Суворовському районі міста жінок. Зловмисник відкрито зривав з потерпілих сережки і тікав. У такий спосіб він встиг пограбувати двох містянок. За скоєне йому загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Першою, на кого напав правопорушник, була 87-річна одеситка. Жінка заходила у під’їзд свого будинку на вулиці Академіка Заболотного, чоловік прослідкував за нею і зірвав з неї золоті сережки. Трохи згодом зловмисник те саме зробив із 81-річною містянкою, перестрівши її у дворі багатоповерхівки на вулиці Давида Ойстраха.

Загалом правопорушник завдав потерпілим майнової шкоди на суму вісім тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що до пограбувань причетний 60-річний житель центру Одеси, правоохоронці викрили його вдома. Чоловік у скоєному зізнався, а у своє виправдання сказав, що потребував грошей.

Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження збутих прикрас. Слідчі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили чоловіку про підозру грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

На час проведення досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром 53 тисячі гривень.

Слідчі дії тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...