• Головна
  • У Придністров’я немає критичної сили, яка здатна відкрити другий фронт, – Гуменюк
14:41, 1 березня 2023 р.

У Придністров’я немає критичної сили, яка здатна відкрити другий фронт, – Гуменюк

У Придністров’я немає критичної сили, яка здатна відкрити другий фронт, – Гуменюк

На кордоні з Молдовою не виключені провокації, але наразі активності ворога на придністровському сегменті не спостерігається.

Про це повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Сили оборони на кордоні забезпечують загальну взаємодію з адекватним реагуванням на ймовірність тих загроз, які можливі з того напрямку. Наразі вони не критичні. Ми говоримо про вірогідну активність диверсійно-розвідувальних груп, або якихось провокацій типу обстрілу державного кордону - вони не виключені. Ми пильно спостерігаємо. Наразі активності з того боку кордону не спостерігається», - сказала речниця.

За її словами, сили, які зосереджені від країни агресорки на ділянці Придністров’я, не є критичною силою, яка здатна відкрити другий фронт.

«Їм все одно буде потрібна підтримка, а географічно вони її отримати не можуть. Саме тому ми спостерігаємо за тим, що зараз працюють більше інформаційно психологічні операції в Молдові, де намагаються розхитувати соціально-політичний устрій», - зазначила Гуменюк.

Читайте також: Росія може завдати масованого ракетного удару протягом найближчих двох днів, – Гуменюк

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...