• Головна
  • Запізнився: підозрюваного у корупції ексзаступника голови Одеської ОВА Муратова не поновили на посаді
13:46, 23 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Запізнився: підозрюваного у корупції ексзаступника голови Одеської ОВА Муратова не поновили на посаді

Запізнився: підозрюваного у корупції ексзаступника голови Одеської ОВА Муратова не поновили на посаді

Звільнений через підозру в корупції колишній заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Олег Муратов не зміг поновитися на посаді через суд. Він подав позов з пропуском місячного строку звернення.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua з посиланням на видання Інтент.

Ексзаступник голови Одеської ОВА Олег Муратов звернувся до Одеського окружного адміністративного суду із вимогою визнати розпорядження Максима Марченка протиправним та поновити його на посаді.

Суд розглянув зміст позовної заяви та доданих до неї матеріалів. В результаті суддя Радчук встановив, що Муратов подав позов до суду з пропуском місячного строку звернення.

Таким чином суддя Одеського окружного адміністративного суду ухвалив позовну заяву Муратова про поновлення на посаді в Одеські ОВА залишити без руху.

Нагадаємо, що на початку січня Максим Марченко звільнив з посади свого заступника, підозрюваного в отриманні хабаря за обіцянку розв'язати питання щодо закриття провадження одного з чиновників. Для цього Олег Муратов нібито планував використати особисті зв’язки у правоохоронних органах України. Справа, по якій проходив "клієнт" чиновника, стосується, за даними прокуратури, розкрадання бюджетних коштів шляхом завищення цін на товари, які мали постачатися на потреби оборони.

Факт передачі ексзаступнику одеської ОВА 27 тисяч доларів зафіксувала СБУ. Під час обшуківза місцями проживання фігуранта та в його автомобілі правоохоронці виявили готівку у гривні та іноземній валюті, а також золоті злитки з монетами.

Приморський суд Одеси 9 січня задовольнив клопотання прокуратури та відсторонив від виконання обов'язків заступника голови Одеської ОВА Олега Муратова.

Також нагадаємо, що Муратов вийшов зі слідчого ізолятора під заставу у 3 мільйони 220,8 тисячі гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...