• Головна
  • Продавали алкоголь після 20 години та безакцизні цигарки: на Одещині двох порушників притягнуть до відповідальності
13:28, 22 лютого 2023 р.

Продавали алкоголь після 20 години та безакцизні цигарки: на Одещині двох порушників притягнуть до відповідальності

Продавали алкоголь після 20 години та безакцизні цигарки: на Одещині двох порушників притягнуть до відповідальності

Поліцейські Болградщини викрили двох порушників у торговельній галузі.Одна продавчиня здійснювала реалізацію алкоголю у заборонений час. Ще один підприємець продавав цигарки без марок акцизного податку.

Про таке повідомили у пресслужбі поліції.

У селі Кубей 62-річна працівниця одного з розважальних закладів знехтувала розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації щодо заборони в умовах воєнного стану реалізації алкоголю після 20 години і продала відвідувачу горілку. За порушення працівником підприємства (організації) торгівлі правил торгівлі алкогольними напоями у заборонений рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби відносно жінки поліцейські склали протокол, передбачений частиною 2 статті 156 КУпАП. Її санкція тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 6800 до 13600 гривень).

А в селі Банівка правоохоронці зафіксували продаж 48-річним власником крамниці безакцизних цигарок. За роздрібну торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку відносно чоловіка поліцейські склали протокол, що передбачено частиною 1 статті 156 КУпАП. Її санкція тягне за собою накладення штрафу від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3400 до 10200 гривень) з конфіскацією предметів торгівлі та виручки. У підприємця вилучили безакцизний товар, який помістили в камеру речових доказів.

Адміністративні матеріали, складені відносно обох правопорушників, поліцейські вже скерували до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...