• Головна
  • Крадіжки в умовах воєнного стану: в Одеському районі поліцейські викрили п’ятьох правопорушників
14:35, 18 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Крадіжки в умовах воєнного стану: в Одеському районі поліцейські викрили п’ятьох правопорушників

Крадіжки в умовах воєнного стану: в Одеському районі поліцейські викрили п’ятьох правопорушників

В Одеському районі поліцейські викрили п’ятьох чоловіків у скоєнні крадіжок. Зловмисники спокусилися речами як незнайомців, так і людей, яких вони знали і в яких працювали.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

31-річний мешканець Авангардівської громади запросив у гості ровесника, який мешкає неподалік, і викрав у нього мобільний телефон, коли чоловік залишив його на зарядці і пішов до магазину. Поліцейські встановили, що правопорушник здав гаджет вартістю близько двох з половиною тисяч гривень до ломбарду, а гроші планував витратити на алкоголь. Телефон у ломбарді перепродали, але матеріальні збитки потерпілому зловмисник відшкодував.

31-річний одесит прибув до одного з найбільших ринків Одещини в Авангардівській громаді з метою легкої наживи і, проходячи повз один із торговельних павільйонів, викрав мішок зі спортивним одягом на суму близько 24-х тисяч гривень. Провівши ряд заходів, оперативники встановили і розшукали зловмисника наступного дня, а нині встановлюють місце знаходження викраденого майна.

39-річний судимий за майнові злочини одесит на тому ж ринку викрав з мікроавтобуса дві коробки з жіночим взуттям вартістю близько восьми тисяч гривень, скориставшись тим, що транспортний засіб був не зачинений. Особу та місцезнаходження правопорушника правоохоронці встановили за кілька днів і з’ясували, що чуже майно він продав на ринку в Одесі. Втім матеріальні збитки потерпілому правопорушник відшкодував.

44-річний житель Дальницької громади, маючи непогашену судимість та невідбуту частину покарання у вигляді позбавлення волі, на шлях виправлення не став і викрав із фермерського господарства, де тимчасово працював, електроінструменти вартістю близько двох тисяч гривень. Поліцейські розшукали правопорушника за кілька днів в Одесі, де він переховувався. Частину чужого майна чоловік продав, а частину у нього вилучили.

37-річний житель Чорноморська у місцевому магазині зазіхнув на парфуми вартістю більше тисячі гривень. Чоловік переконався, що за ним не спостерігають, зняв з товару етикетки і пройти повз касу, не розрахувавшись за нього. Розшукали правопорушника поліцейські у той же день і вилучили викрадене майно.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили правопорушникам про підозру у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...