• Головна
  • В Одеській області 15-річна дівчина постраждала від вибуху невідомого предмета
13:37, 16 лютого 2023 р.

В Одеській області 15-річна дівчина постраждала від вибуху невідомого предмета

В Одеській області 15-річна дівчина постраждала від вибуху невідомого предмета

За фактом вибуху невідомого предмета, через що була травмована 15-річна жителька Балти, поліцейські розпочали два кримінальних провадження.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вчора, 15 лютого, в місті Балта неповнолітня жителька одного з приватних домоволодінь постраждала від вибуху невідомого предмета, який вона знайшла на віконному відливі власного будинку. Дівчинка з рваними ранами живота і нижніх кінцівок була госпіталізована. Зараз вона перебуває на лікуванні в Одеській обласній клінічній лікарні, стан її стабільний.

При огляді місця події криміналісти і фахівці вибухотехнічної служби виявили рештки вибухонебезпечного предмета, які направили на експертне дослідження для ідентифікації і класифікації.

Поліцейські територіального підрозділу поліції вживають заходів щодо встановлення походження вибухонебезпечного предмета, його власника та притягнення винної особи до відповідальності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...