• Головна
  • Що включає в себе ремонт паливної апаратури
Новини компаній
13:00, 15 лютого 2023 р.

Що включає в себе ремонт паливної апаратури

Новини компаній
Що включає в себе ремонт паливної апаратури, фото-1

Паливна апаратура для дизельного автомобіля виконує найважливішу для ефективної роботи автомобіля функцію регулювання і подачі необхідної порції дизельного палива. Як і будь-який інший елемент, що активно використовується в роботі автомобіля, паливна апаратура дизельного автомобіля може виходити з ладу. Причини для поломки часто не залежать від обслуговування авто власником автомобіля:

  • механічне зношення;
  • корозія;
  • високий тиск;
  • висока температура.

Всі ці негативні фактори взаємодіють на поверхню деталей комплексно. Саме тому активно впливають на цілісність конструкції паливної апаратури. Незалежно від марки автомобіля і якості деталей, паливній системі потрібна постійна діагностика і ремонт. Професійний ремонт паливної апаратури в Одесі пропонує компанія TurboSTO. Для діагностики використовується спеціальний стенд для тестування. Для ремонту дизельної паливної апаратури, а також механізмів і деталей авто, застосовується оснащений верстатним обладнанням, ремонтний цех.

Що включає в себе ремонт паливної апаратури

Компанія TurboSTO пропонує комплексний аналіз стану системи, що подає паливо. Одна з найпопулярніших послуг ремонт і діагностика ПНВТ і насоса малого тиску. Обидва насоси, що становлять дві найважливіші частини паливної системи, навіть після сотень тисяч кілометрів пробігу, можуть підлягати відновленню. Але в деяких випадках, може знадобитися термінове втручання. Одна з найпоширеніших причин поломки ПНВТ або насоса низького тиску - потрапляння сторонніх часток у насос. Або аварійне припинення постачання моторного масла.

Ремонт і діагностика форсунок допоможе відновити рівномірність подачі палива, а також можливість його якісного розпилення. Таким чином відновлюється потужність роботи двигуна і його продуктивність.

Деякі деталі не підлягають ремонту - фільтри різного рівня очищення, паливоподавальні трубки та інші витратні запчастини. Однак найвідповідальніші частини паливної системи можна відремонтувати і повернути в стрій.

TurboSTO пропонує ремонт паливної апаратури, яка буде вигідна і прийнятна більшості користувачів в Одесі, - приватним особам або компаніям.

Стартовий огляд і діагностика

Що включає в себе ремонт паливної апаратури, фото-2

Щоб визначити, чи можливий ремонт Common Rail або потрібна заміна її механізмів і деталей, проводиться стартовий огляд запасної частини або всієї системи, після очищення і базової підготовки. Така комплексна діагностика паливної апаратури в Одесі пропонується на площах компанії TurboSTO. Фахівці компанії визначать наявність механічних пошкоджень, зношення, корозійної активності на поверхні і цілісності конструкції. Ремонт паливної апаратури дизельних двигунів проводиться з використанням технологій, рекомендованих заводами-виробниками.

Компанія пропонує діагностику та ремонт дизельних авто з оцінкою реального стану основних вузлів і механізмів, а також роботи двигуна, підвіски, турбін, заміни ГМ, форсунок та інших послуг, включно з ремонтом автокондиціонерів і рульових рейок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...