• Головна
  • За жорстоке затримання чоловіка військовими в Одесі на Привозі покарали керівників ТЦК та СП
17:06, 14 лютого 2023 р.
Надійне джерело

За жорстоке затримання чоловіка військовими в Одесі на Привозі покарали керівників ТЦК та СП

За жорстоке затримання чоловіка військовими в Одесі на Привозі покарали керівників ТЦК та СП

Військовослужбовців, які провели жорстке затримання чоловіка на Привозі, покарають. Керівники обласного і районного ТЦК та СП також притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Про це заявили в ОК "Південь". 

За фактом конфліктної ситуації, що сталася сьогодні, 14 лютого, під час роботи групи військовослужбовців одного з ТЦК та СП з оповіщення громадян, які підлягають мобілізації, в громадському місці, військовою службою правопорядку проводиться службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень.

"Некоректна поведінка військовослужбовців засуджена командуванням. Керівники обласного і районного ТЦК та СП притягнуті до дисциплінарної відповідальності", - зазначили в оперативному командуванні. 

Також повідомляється, що з особовим складом, який залучений до заходів оповіщення проводяться додаткові роз’яснювальні заняття та тренінги із залученням юристів та психологів.

"Водночас, маємо нагадати, що заходи мобілізації – це не особиста забаганка співробітників ТЦК та СП. Це загальнодержавні заходи, що покликані сформувати резерв Сил оборони. У зв’язку з чим кожен громадянин, що згідно законодавства підлягає мобілізації, має виконати свій конституційний обов’язок: прибути у ТЦК та СП за місцем реєстрації, або в найближчий РТЦК та СП, якщо змінено місце проживання, для уточнення своїх особистих даних, за необхідності пройти медичний огляд, повідомити про наявні підстави для отримання відстрочки", - додали в ОК "Південь". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...