• Головна
  • Побили і погрожували пістолетом посеред вулиці: розбійники напали на одесита через сумку з грошима, - ФОТО
11:35, 13 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Побили і погрожували пістолетом посеред вулиці: розбійники напали на одесита через сумку з грошима, - ФОТО

Побили і погрожували пістолетом посеред вулиці: розбійники напали на одесита через сумку з грошима, - ФОТО

В Одесі поліцейські повідомили двом чоловікам про підозру в розбійному нападі на місцевого жителя. Вони погрожували йому пістолетом і забрали сумку з грошима. Нападників затримали «на гарячому». Їм загрожує до 15 років ув’язнення. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одещини. 

Подія сталася у четверг, 9 лютого, близько шостої години вечора на вулиці Степовій зловмисники під погрозою застосування зброї відібрали у потерпілого сумку з грошима. 

Правоохоронці встановили, що правопорушники знали про наявність грошей у одесита і до нападу підготувалися заздалегідь. Ввечері вони, озброївшись пістолетом і ножем, підстерегли чоловіка в середмісті й, зненацька накинувшись на нього, кілька разів ударили кулаком у голову, а тоді під погрозою застосування зброї відібрали сумку із однією тисячею доларів США.

Нападників під час спроби покинути місце скоєння злочину затримали співробітники Управління Служби безпеки України в Одеській області. Слідчі поліції вилучили з місця події: майно потерпілого, ніж, стартовий пістолет та інші речові докази.

"За наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, який зазнав нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб та в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Підозрюваних поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання і нині клопочать про застосування до них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомила заступниця начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...