• Головна
  • В Одесу приїхав міністр освіти Шкарлет, привіз ноутбуки та спортивне спорядження,- ФОТО
17:12, 9 лютого 2023 р.

В Одесу приїхав міністр освіти Шкарлет, привіз ноутбуки та спортивне спорядження,- ФОТО

В Одесу приїхав міністр освіти Шкарлет, привіз ноутбуки та спортивне спорядження,- ФОТО

Сьогодні з робочим візитом у спортивному костюмі в Одесі перебуває міністр освіти Сергій Шкарлет. 

Про це повідомляє міністр освіти України Сергій Шкарлет.

Понад 6 тисяч ноутбуків вже доставлено до закладів освіти Одещини. Протягом 2022 року область отримала 2061 сучасний ноутбук Chromebook, а педагоги отримали 4020 гаджетів.

Крім того, разом з головою Представництва ЮНІСЕФ в Україні Муратом Шахіном передали 46 одиниць спортивного спорядження для дитячо-юнацьких спортивних шкіл Одещини та закладів загальної середньої освіти (НУШ).

"Кожен із наборів містить спортивний інвентар, який передбачений для забезпечення фізкультурно-оздоровчих та рухових активностей груп до 90 дітей. Нагадаю, що наш партнер ЮНІСЕФ допоміг з обладнанням понад 1 тис. укриттів в закладах освіти, у виданні підручника з математики для 5 класу "Нової української школи", який було видано накладом 475,5 тис. примірників", — зазначив Сергій Шкарлет.

Протягом 2022 року завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України з компанією «Google» та ЮНЕСКО як продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю» Одеська область отримала сучасні ноутбуки Chromebook у кількості 2061 одиниця.

За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft» педагоги Одещини отримали сучасні ноутбуки у кількості 4020 одиниць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война #Шкарлет
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...