• Головна
  • Депутати Одеської міськради не затвердили на посадах двох заступників мера
16:38, 8 лютого 2023 р.

Депутати Одеської міськради не затвердили на посадах двох заступників мера

Депутати Одеської міськради не затвердили на посадах двох заступників мера

Сьогодні на сесії міськради депутати повинні були затвердити на посадах двох заступників мера. Але голосів не вистачило.

На месце першого віцемера замість Михайла Кучука, який звільнився на початку січня, планували Сергія Тетюхіна. Зараз він обіймає посаду заступника мера Одеси.

Також хотіли затвердити на посаді віцемера Олександра Філатова. Зараз він виконує ці обов'язки, а також є директором департаменту земельних ресурсів.

Але не сталося, як гадалося. Депутати Одеської міської ради не змогли затвердити на посадах двох заступників мера: Сергія Тетюхіна та Олександра Філатова. Не вистачило голосів. За ухвалення цього рішення проголосували тільки 30 депутатів. 

Депутати Одеської міськради не затвердили на посадах двох заступників мера, фото-1

Потім до голосування намагалися повернутися, однак рішення про повторне голосування також провалили.

Що відомо про Тетюхіна

Депутати Одеської міськради не затвердили на посадах двох заступників мера, фото-2

Віцемером Одеси Сергій Тетюхін став в липні 2021 року. До цього він очолював міський департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху. На цій посаді Тетюхін працював з 25 січня 2021 року.

Раніше, в березні 2017 року, Сергія Тетюхіна обрали очільником департаменту економічного розвитку Одеської міськради. До цього з 2011 року посадовець керував управлінням зовнішньоекономічної діяльності та європейської інтеграції Одеської обласної державної адміністрації. На цій посаді розробив єдину базу даних інвестиційних проектів, за допомогою якої деякі послуги з вкладення інвестицій стали доступними в електронному вигляді.

Що відомо про Філатова

Депутати Одеської міськради не затвердили на посадах двох заступників мера, фото-3

У міськраду Одеси Олександр Філатов прийшов також у 2021 році на посаду очільника земельного департаменту. До цього він був заступником директора "Інфоксводоканалу".

У грудні 2022 році стало відомо, що мер Одеси назначив Філатова виконувачем обов'язків заступника мера. Як в.о. віцемера він займається рекламою на вулицях міста та розвитком прибережних зон.

Зараз у мера Одеси шість заступників: Дмитро Жеман, Сергій Тетюхін, Світлана Бедрега, Павло Вугельман, Олександр Філатов і Олег Бриндак. Останні двоє — на посадах виконувачів обов'язків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война #Тетюхін #Філатов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...