• Головна
  • Хочете зробити покупки для своїх клієнтів ще простішими? Створюйте зручні платіжні посилання разом з PayAdmit
Новини компаній
14:51, 8 лютого 2023 р.

Хочете зробити покупки для своїх клієнтів ще простішими? Створюйте зручні платіжні посилання разом з PayAdmit

Новини компаній

Якщо якась компанія або магазин працюють в режимі онлайн, їм обов'язково потрібно придумати можливість підтримки різноманітної кількості зручних платіжних інструментів. Це своєю чергою гарантовано відкриє для бізнесу ще більше можливостей.

Ви теж зовсім не проти нарешті розпочати активно створювати такі можливості аби тим самим ще й підвищити довіру клієнтів до своєї компанії? Не забувайте, що кожен окремий ваш клієнт гарантовано має на прикметі якісь його улюблені способи проведення оплати. Чи то банківська карта з електронним гаманцем, а може і зовсім криптовалюта або ж який інший спосіб, радимо вам знайти сучасний та надійний платіжний шлюз, що завдяки йому ви зможете з легкістю створювати для клієнтів платіжні посилання, що дадуть змогу кожному вашому покупцеві простіше та набагато швидше оплачувати покупки.

PayAdmit та платіжні посилання. Це справді зручно та просто?

Хочете зробити покупки для своїх клієнтів ще простішими? Створюйте зручні платіжні посилання разом з PayAdmit, фото-1

Платіжні посилання являються унікальними одноразовими платіжними рахунками, що в них міститься вся необхідна інформація про те чи інше замовлення. Це посилання можна надсилати клієнту завдяки будь-якому зі зручних для вас способів. Це може бути як електронна пошта, так і навіть месенджери й ін. Такі платіжні посилання надзвичайно зручні оскільки вони мають ряд вагомих переваг:

  • вам не потрібно буде постійно копіювати безліч даних та надсилати їх клієнту;
  • перейшовши за таким посиланням клієнти зможуть бачити необхідні до оплати суми;
  • завдяки переходу за посиланням кожен окремий клієнт зможе також обирати зручний для тебе спосіб оплати й т.і.
Хочете зробити покупки для своїх клієнтів ще простішими? Створюйте зручні платіжні посилання разом з PayAdmit, фото-2

Що вже говорити про те, що завершивши вибір та вказання необхідної інформації, від клієнта знадобиться лише підтвердження транзакції. Тобто сам процес оплати займе всього лише декілька простих кліків. А це дуже зручно як для продавця, так і для самого покупця. Ніяких лишніх кроків, все надзвичайно просто та доступно.

У вас залишились якісь питання, що на них ви хотіли б почути вичерпні відповіді від професійного спеціаліста? Бажаєте дізнатися про інші нові можливості для взаємодії зі своїми клієнтами? Для того аби обговорити майбутню співпрацю, обов'язково скористайтеся контактною інформацією, яку ви при першій необхідності зможете знайти на офіційній сторінці сайту PayAdmit, у тутешньому розділі «Контакти».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...