• Головна
  • Вимагали гроші: в Одесі затримали злочинців, які тероризували місцевого підприємця
10:36, 8 лютого 2023 р.

Вимагали гроші: в Одесі затримали злочинців, які тероризували місцевого підприємця

Вимагали гроші: в Одесі затримали злочинців, які тероризували місцевого підприємця

В Одесі правоохоронці затримали групу осіб за вимагання грошей у місцевого підприємця.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Пригрозивши фізичною розправою, спільники вимагали в потерпілого сплатити їм 4000 доларів США неіснуючого боргу. Поліцейські затримали зловмисників , щойно вони організували зустріч із підприємцем аби «дотиснути» на нього. Наразі фігурантам вже повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу Україну.

Правоохоронці встановили, що чоловіки, володіючи певною інформацією про 30-річного одесита, який займається підприємницькою діяльністю, вступили у злочинну змову, аби нажитися на ньому. Через один із мобільних додатків для обміну повідомленнями зловмисники висунули чоловіку вимогу сплатити їм 4000 доларів США начебто в якості повернення боргу, пригрозивши фізичною розправою у разі невиконання ультиматуму.

Про віртуальних вимагачів потерпілий повідомив правоохоронцям, і вони встановили особи правопорушників. Спільників затримали, щойно вони організували зустріч із потерпілим, аби «дотиснути» на нього, щоб сплатив «грошове зобов’язання».

Поліцейські зібрали достатньо доказів і повідомили фігурантам про підозру у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Правопорушникам обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...