• Головна
  • В Одесі затримали чоловіка, який приїхав у місто продавати мисливську рушницю
14:20, 6 лютого 2023 р.

В Одесі затримали чоловіка, який приїхав у місто продавати мисливську рушницю

В Одесі затримали чоловіка, який приїхав у місто продавати мисливську рушницю

Поліцейські викрили жителя Одеського району в торгівлі зброєю. Зловмисника затримали одеські поліцейські, коли він приїхав до обласного центру збувати обріз одноствольної мисливської рушниці.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Оперативники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 встановили, що 38-річний житель селища Хлібодарське має на меті продати зброю й підшукує покупця. Правоохоронці затримали правопорушника одразу після реалізації угоди, щойно той у дворі на вулиці Дегтярній збув обріз за одну тисячу гривень. Гроші та незаконний предмет поліцейські вилучили і за висновками експертного дослідження підтвердили, що обріз є переробленою саморобним способом гладкоствольною вогнепальною зброєю.

«За наявністю достатніх доказів, зібраних правоохоронцями в ході слідства, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї без передбаченого на те законом дозволу. Відповідно до ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Нині за клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Походження зброї поліцейські встановлюватимуть в ході слідства», - повідомив начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

Правоохоронці зауважують, згідно з частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу України, не підлягають кримінальній відповідальності громадяни, які добровільно здали органам влади незаконну зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...