• Головна
  • На Одещині водійка автомобіля збила дитину, яка перетинала вулицю по пішохідному переходу
13:52, 6 лютого 2023 р.

На Одещині водійка автомобіля збила дитину, яка перетинала вулицю по пішохідному переходу

На Одещині водійка автомобіля збила дитину, яка перетинала вулицю по пішохідному переходу

Поліцейські розслідують обставини ДТП в Подільському районі, під час якої був травмований 10-річний хлопчик. Подія сталася третього лютого, близько дев’ятої години ранку, в селі Ставрове Окнянської селищної громади.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Попередньо встановлено, що 27-річна водійка автомобіля «ВАЗ», рухаючись по вулиці Миру, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням і здійснила наїзд на дитину, яка перетинала вулицю по пішохідному переходу. «Швидка» ушпиталила потерпілого в лікарню, де йому діагностували закритий перелом правої гомілки.

Перевірка водійки на стан сп’яніння показала, що вона була твереза. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження слідчі призначили низку експертиз, транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...