• Головна
  • На Одещині засудили чоловіка, який влаштувався водієм, аби привласнити автівку підприємства
11:55, 4 лютого 2023 р.

На Одещині засудили чоловіка, який влаштувався водієм, аби привласнити автівку підприємства

На Одещині засудили чоловіка, який влаштувався водієм, аби привласнити автівку підприємства

На Одещині засудили жителя Кіровоградщини за незаконне заволодіння транспортним засобом. Чоловік був двічі судимий за аналогічні злочини. Зараз він проведе за ґратами майже шість років.

Про таке повідомили у пресслужбі поліції.

У серпні 2019 року 41-річний кіровоградець приїхав до Кароліно-Бугазької територіальної громади нібито працевлаштовуватися водієм на підприємство. Роботодавець взяв на випробувальний термін і забезпечив автомобілем «Volkswagen Caddy» чоловіка, а він, щойно випала нагода, привласнив його.

Про зникнення транспортного засобу власник повідомив на спецлінію «102», і оперативники територіального підрозділу поліції того ж дня розшукали зловмисника та ввірену йому іномарку в Затоці.

Автомобіль вилучили у зловмисника, а його самого затримали в процесуальному порядку. В ході слідства було встановлено, що фігурант має дві судимості за аналогічні злочини, скоєні на Харківщині та Одещині.

На підставі зібраних доказів слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули чоловіку обвинувачення в умисному незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, що передбачено частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

Розглянувши матеріали провадження, дослідивши докази, суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді п’яти років та десяти місяців позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...