• Головна
  • Задушив і спалив тіло: 48-річного жителя Одещини підозрюють у вбивстві співмешканки
12:58, 2 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Задушив і спалив тіло: 48-річного жителя Одещини підозрюють у вбивстві співмешканки

Задушив і спалив тіло: 48-річного жителя Одещини підозрюють у вбивстві співмешканки

Житель Арциза вбив співмешканку. Тіло він виніс у лісосмугу і підпалив. Правопорушника затримали і помістили під варту. За скоєне йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

У січні цього року до поліції звернулися жителі Арциза з повідомленням про те, що в лісосмузі на околиці міста виявили обгоріле тіло жінки. Судмедекспертиза показала, що смерть громадянки настала внаслідок механічної асфіксії від перелому під’язикової кістки.

Поліцейські встановили особистість загиблої. Нею виявилась 38-річна містянка. Опитавши її родичів та знайомих, правоохоронці вийшли й на причетну до злочину особу.

Під підозру потрапив 48-річний співмешканець вбитої, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та крадіжку. Під тиском доказів, які зібрали правоохоронці, чоловік зізнався, що у грудні 2022 року під час прогулянки з цивільною дружиною околицями міста між ними виникла сварка на ґрунті ревнощів. Правопорушник побив потерпілу по голові, вона знепритомніла, після чого він задушив її мотузкою, яку мав при собі. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник відволок тіло в лісосмугу, що була поряд, і підпалив його.

За наявності достатніх доказів, зібраних під час розслідування, слідчі під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному вбивстві. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...