• Головна
  • OBYAVA.ua - продати або купити квартиру в Одесі просто
Новини компаній
16:53, 1 січня 2023 р.

OBYAVA.ua - продати або купити квартиру в Одесі просто

Новини компаній

Одеса – місто біля берегів Чорного моря, Північна Пальміра продовжує жити повноцінним життям і свідченням тому – активність продавців/покупців, що не вщухає, на ринку житлової нерухомості.

За інформацією порталу https://obyava.ua/ua/nedvizhimost/prodazha-kvartir/odessa купити квартиру в Одесі станом на початок 2023 року можна на підставі більш ніж 13,2 тисяч оголошень, де виставлено на продаж майже шість тисяч однокімнатних квартир, чотири тисячі – двокімнатних, 2,5 тисячі – трикімнатних, більше 500 чотирикімнатних квартир та майже 50 квартир – де кількість кімнат складає 5 та більше. Пропозиція житла на вторинному ринку більш ніж удвічі перевищує кількість житла, виставленого на продаж у новобудовах – майже 2,4 тисячі оголошень проти 946.

Як вигідно купити квартиру в Одесі

За інформацією порталу OBYAVA.ua продавцями майже трьох тисяч квартир виступають агентства нерухомості та ріелторські контори і лише 149 квартир продаються безпосередніми власниками. Пошук житлової нерухомості на порталі відрізняється максимальною простотою та доступністю завдяки спеціальним фільтрам, на підставі яких потенційний покупець може відсортувати об'єкти нерухомості в Одесі залежно від:

  • їх вартості, вказавши у відповідних віконцях параметри мінімальної та максимальної ціни;

  • кількості кімнат у квартирі, із зазначенням параметрів загальної та житлової площі (кв. м) та площі кухонного приміщення;

  • розташування квартири – із зазначенням її поверху, планування кімнат, кількості балконів та/або лоджій.

Окрім перелічених параметрів, пошук квартири на порталі безкоштовних оголошень OBYAVA.ua можна вести з урахуванням особливостей будинку (цегляного або панельного, бетонно-монолітного або блочного), матеріалу покриття для підлоги (ламінату, кахлю, лінолеуму або бетонної стяжки), наявності/відсутності підігріву підлоги , зовнішнього утеплення стін, паркінгу та/або власного підвалу.

Як продати квартиру в Одесі

Крім покупців квартир, сайт OBYAVA.ua пропонує свої послуги їхнім власникам або агентствам нерухомості, які всього в кілька кліків можуть розмістити своє оголошення про продаж квартири в Одесі. Кожне оголошення про продаж квартири супроводжується докладним описом технічних параметрів житлового приміщення із зазначенням додаткових характеристик, на кшталт розташованих поруч із будинком об'єктів соціокультурного побуту, зупинок громадського транспорту та стану під'їзних шляхів.

Головною особливістю придбання житла у безпосередніх власників – одеситів є можливість поторгуватися (це корінні жителі міста роблять віртуозно) і таким чином – придбати квартиру за меншою вартістю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...