• Головна
  • «Катерина, яку приємно бачити в Одесі»: Міністерці закордонних справ Франції показали історичний центр та подарували Дюка,- ФОТО
16:26, 26 січня 2023 р.

«Катерина, яку приємно бачити в Одесі»: Міністерці закордонних справ Франції показали історичний центр та подарували Дюка,- ФОТО

«Катерина, яку приємно бачити в Одесі»: Міністерці закордонних справ Франції показали історичний центр  та подарували Дюка,- ФОТО

В Одесі із візитом знаходились Міністр Європи та закордонних справ Французької Республіки пані Катрін Колонна та Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, поміж інших регіонів України, російські ракети в ході масованого удару вдарили по Одесі, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 26 січня.

«Це руйнування є відповіддю Путіна ЮНЕСКО, яке включило Одесу до списку Всесвітньої спадщини, що перебуває під загрозою і помістило її під посилену охорону», – заявив Кулеба.

Він також привітав у місті французьку колегу Катрін Колонну, назвавши її «Катериною, яку приємно бачити в Одесі».

Крім того, під час зустрічі із пані міністром заступник міського голови Сергій Тетюхін подякував Франції за підтримку України та, зокрема, Одеси.

«Окрім надання гуманітарної допомоги, ми також глибоко вдячні за підтримку під час вчорашньої сесії ЮНЕСКО, де історичний центр Одеси було внесено до Основного списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО», - сказав віце-мер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...