• Головна
  • Крадій позбавляв одеситів інтернету та телефонного зв’язку
11:55, 26 січня 2023 р.

Крадій позбавляв одеситів інтернету та телефонного зв’язку

Крадій позбавляв одеситів інтернету та телефонного зв’язку

В Одесі поліцейські викрили 23-річного містянина в умисному пошкодженні та крадіжках телекомунікаційного обладнання.

Одеське районне управління поліції № 1

Всього за п’ять ночей зловмисник вирізав кілька сотень метрів дроту, позбавивши громадян інтернету й телефонного зв’язку.

Правоохоронці затримали правопорушника прямо в комунікаційному колодязі на території Малиновського району Одеси. У нього вилучили речові докази – крадений кабель та інструменти для його демонтажу. Одесит зізнався, що із кабелю випалював мідний дріт, а потім продавав його, щоразу отримуючи по кілька тисяч гривень. Загалом сума збитку, завданого чоловіком, перевищила 30 тисяч гривень.

«Правоохоронці встановили, що на рахунку фігуранта п’ять фактів вчинення таких злочинів. За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру в крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану, та умисному пошкодженні телекомунікаційної мережі, зокрема повторно. Ці правопорушення передбачені ч. 4 ст. 185 та ч.ч. 1, 2 ст. 360 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку за такі злочини, - позбавлення волі на строк до восьми років», - повідомила слідча відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Шаран.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...