• Головна
  • В Одеській області судять водія автомобіля, який збив і травмував мотоцикліста
10:01, 26 січня 2023 р.

В Одеській області судять водія автомобіля, який збив і травмував мотоцикліста

В Одеській області судять водія автомобіля, який збив і травмував мотоцикліста

Роздільнянські поліцейські відправили на лаву підсудних водія автомобіля, який збив і травмував мотоцикліста. В результаті ДТП потерпілий зламав ногу та три грудні хребці.

Повідомили в нацполіції Одеської області.

Аварія сталася в місті Роздільна в жовтні минулого року. Під час слідства поліцейські встановили, що 71-річний місцевий житель, їдучи на автомобілі, на нерегульованому перехресті рівнозначних доріг не пропустив мотоцикл під керуванням 63-річного співмістянина, який мав перевагу в русі, і допустив із ним зіткнення.

Керманич автівки не постраждав, а водій двоколісника, за висновком експерта, зазнав тілесних ушкоджень середньої тяжкості, зламавши ногу та три грудні хребці.

Слідчі в повному обсязі провели досудове розслідування та зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури висунули правопорушнику звинувачення за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Тобто у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Згідно з законодавством, правопорушнику загрожує покарання штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51000 – 85000 гривень) або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...