• Головна
  • Один побив вітчима, а другий батька: двом жителям Одещини повідомили про підозру в спричиненні тілесних ушкоджень
13:23, 23 січня 2023 р.
Надійне джерело

Один побив вітчима, а другий батька: двом жителям Одещини повідомили про підозру в спричиненні тілесних ушкоджень

Один побив вітчима, а другий батька: двом жителям Одещини повідомили про підозру в спричиненні тілесних ушкоджень

Поліцейські Роздільнянського району повідомили двом чоловікам про підозру в спричиненні тілесних ушкоджень своїм родичам. Один правопорушник побив вітчима, а другий – батька.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

28-річний житель села Великоплоске під час спільного вживання алкогольних напоїв разом зі співмешканцем матері згадав образу, яку таїв на нього, і побив 45-річного чоловіка битою. Правопорушник наніс близько 30 ударів, зламавши потерпілому ребра, зап’ястя та гомілку.

А от 44-річний житель міста Роздільна в розпалі сімейної сварки побив 76-річного батька, коли той дорікнув, що син не працює та зловживає алкоголем. Зловмисник схопив палку та нею й кулаками побив старенького, зламавши йому руку.

Згідно з висновками медичного експерта, завдані обом потерпілим тілесні ушкодження належать до категорії середньої тяжкості.

Зібравши в ході досудового розслідування достатньо доказів, поліцейські повідомили правопорушникам про підозру у спричиненні умисних середньої тяжкості тілесних ушкоджень за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України. Згідно з законодавством, такий злочин карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до трьох років.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...