• Головна
  • Автівка влетіла у дерево: на Одещині в ДТП загинули двоє людей, - ФОТО
12:11, 23 січня 2023 р.
Надійне джерело

Автівка влетіла у дерево: на Одещині в ДТП загинули двоє людей, - ФОТО

Автівка влетіла у дерево: на Одещині в ДТП загинули двоє людей, - ФОТО

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Білгород-Дністровському районі Одещини. 

Про це повідомили у щпресслужбі ГУНП. 

В результаті аварії, яка сталася сьогодні приблизно о третій годині ночі на автодорозі Одеса-Рені, між селами Миколаївка-Новоросійська і Ярославка, загинули двоє людей.

Автівка влетіла у дерево: на Одещині в ДТП загинули двоє людей, - ФОТО, фото-1

Попередньо встановлено, що 35-річний житель Кулевчанської сільської територіальної громади, рухаючись на автомобілі Audi A4, не врахував погодні умови, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Автомобіль перекинувся і зіткнувся з деревом. Водій та його 24-річний пасажир загинули до приїзду швидкої допомоги.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції та рятувальники.

«Поліцейські встановлюють всі обставини аварії. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Триває слідство», - прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олександр Буюклі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...