• Головна
  • У Дніпрі зросла кількість загиблих ,- ФОТО
12:29, 17 січня 2023 р.

У Дніпрі зросла кількість загиблих ,- ФОТО

У Дніпрі зросла кількість загиблих ,- ФОТО

Сьогодні у Дніпрі з-під завалів будинку дістали тіло загиблої дитини, чоловіка та жінки. На місці трагедії у Дніпрі не припиняються пошукові роботи, всі служби працюють в посиленому режимі. На 95% розібрані уламки зруйнованого російською ракетою будинку. 

Кількість жертв російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці зросла до 44 людини, серед них четверо дітей. Ще не ідентифіковано 15 людей.

Пошуково-рятувальна операція триває. 39 людей врятовано.

В лікарнях міста наразі знаходиться 28 постраждалих, десятеро з них у важкому стані. Ще 51 людина лікується амбулаторно.

 Рятувальна операція у Дніпрі триває понад 63 години. 

Внаслідок рaкетного обстрілу Дніпрa, що стався 14 січня, було повністю зруйновaно 236 квaртир. Зa попередніми дaними вони не підлягaють відновленню. Про це повідомив мер Дніпрa Борис Філaтов.

Зараз жителів зруйнованих квартир розселяють по гуртожиткaх, aле їм планують надати постійне житло.

Філатов зазначив, що в подaльшому містянaм знaдобиться допомогa від держaви. Окрім того, він нaголосив, що люди тaкож отримaють мaтеріaльну допомогу від міськрaди.

 Що буде в подальшому зі зруйнованим будинком, наразі невідомо. Нині на місці зруйнованої частини закінчують розбирати завали та демонтують плити, що нависають. Тут працює також комунальна техніка.

Нагадаємо, 14 січня російська ракета влучила в житлову багатоповерхівку в Дніпрі. При цьому російські перекладають провину за трагедію на українські сили ППО.

Читайте по темі: У Дніпрі у розбитому будинку розшукують подружжя з Одеси,- ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...