• Головна
  • Побили та зв'язали: в Одеській області напали на родину підприємців, - ФОТО, ВІДЕО
16:39, 4 січня 2023 р.
Надійне джерело

Побили та зв'язали: в Одеській області напали на родину підприємців, - ФОТО, ВІДЕО

Побили та зв'язали: в Одеській області напали на родину підприємців, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські затримали підозрюваного у розбійному нападі на родину підприємців з Одещини.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

27 грудня в одному з сіл Таїровської селищної громади Одеського району голові сімейства підприємців пізно ввечері надійшов дзвінок з незнайомого номера. Чоловічий голос на другому кінці слухавки повідомив про те, що щось сталося з його автомобілем, який був запаркований біля будинку. Щойно громадянин вийшов на вулицю, його побили і заволокли в будинок, а там разом з дружиною зв’язали заздалегідь заготовленим скотчем, заклеїли їм очі та роти і вкрали сімейні заощадження.

Щойно потерпілі спромоглися звільнитися, одразу покликали на допомогу. На місце події прибули співробітники поліції. Правоохоронці з’ясували, що зловмисників було декілька, обличчя вони ховали за масками, а руки – в рукавичках, аби не залишати по собі слідів. З собою спільники забрали кошти в сумі 380 000 гривень та 3000 доларів США, а також банківську картку.

Вже наступного дня поліцейські встановили, що до злочину причетний 31-річний мешканець Чорноморської міської громади, який неодноразово потрапляв у поле зору поліції.

Фігуранта розшукали і затримали за силової підтримки спецпідрозділу "КОРД" та батальйону поліції особливого призначення. Під час невідкладного обшуку в автомобілі, на якому слідував чоловік, та за місцем його мешкання правоохоронці виявили банківську картку потерпілих, маску, хомути, скотч та інші речові докази протиправних дій.

За наявністю достатніх доказів зловмиснику повідомили про підозру в розбої поєднаному із насильством та вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Також йому інкримінують проникнення у житло спрямоване на заволодіння майном у великих розмірах, вчиненому в умовах воєнного стану.

Негіднику загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до скоєння даного злочину. Триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...