• Головна
  • В Одесі жінка пограбувала чоловіка
15:45, 4 січня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі жінка пограбувала чоловіка

В Одесі жінка пограбувала чоловіка

В Одесі поліцейські затримали 44-річну жінку за підозрою в пограбуванні чоловіка.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією правоохоронців, помітивши поблизу крамниці на Старосінній площі захмелілого незнайомця, який тримав у руках мобільний телефон, зловмисниця вирішила відібрати його, тому рушила слідом. Щойно чоловік опинився в безлюдному кварталі, жінка накинулася на нього з кулаками, вирвала з рук гаджет і втекла.

Про це потерпілий сповістив правоохоронців, і вже наступного дня вони встановили і затримали правопорушницю. Вкрадений смартфон поліцейські вилучили та повернули власникові.

"За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими під час розслідування, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили громадянці про підозру у грабежі, поєднаному із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. На час проведення досудового розслідування відносно підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - прокоментувала слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Дар’я Гуцул.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...