• Головна
  • На Одещині нетверезий водій протаранив бетонну стіну, є постраждалі, - ФОТО
14:36, 4 січня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині нетверезий водій протаранив бетонну стіну, є постраждалі, - ФОТО

На Одещині нетверезий водій протаранив бетонну стіну, є постраждалі, - ФОТО

Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Кучурган, який напідпитку скоїв ДТП і травмував пасажирку.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася в селищі Лиманське Роздільнянського району. Поліцейські встановили, що 29-річний водій автомобіля BMW перевищив швидкість і протаранив бетонну стіну гаражів, розташованих вздовж узбіччя. Транспортний засіб перекинувся, постраждали і водій, і його 31-річна пасажирка.

Керманичу медики діагностували перелом ліктьової кістки та забої, а жінці – відкриту черепно-мозкову травму, переломи шийних хребців і ребер, двобічний пневмогемоторакс та вивих ключиці. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, отримані пасажиркою тілесні ушкодження є небезпечними для життя і належать до категорії тяжких.

Поліцейські перевірили водія на стан алкогольного сп’яніння, він був нетверезим.

Зібравши в ході досудового розслідування докази і визнавши їх достатніми, слідчі поліції висунули чоловіку обвинувачення в порушенні правил безпеки дорожнього руху.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Тепер правопорушнику загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...