• Головна
  • Яка техніка допоможе побудувати будинок: користь спецтехніки та як її замовити
Новини компаній
12:58, 27 грудня 2022 р.

Яка техніка допоможе побудувати будинок: користь спецтехніки та як її замовити

Новини компаній

Спеціальна техніка допомагає будувати, забезпечуючи майданчик де споруджується житловий будинок чи комерційний офіс всім необхідним. Без спеціальної техніки обійтися на будмайданчику не можна вже з першого дня, як тільки починається укладення фундаменту. Компанія Спец Рент пропонує всю необхідну для будівництва спецтехніку, включно із спеціалізованими механізмами, без яких неможливо уявити сучасне будівництво:

  • самоскиди;
  • автокрани;
  • бульдозери;
  • грейдери та інше.

Але це не повний перелік, адже для перевезення блоків варто скористатись панелевозами, а для завантаження невеликої спецтехінки – трали із спеціальними майданчиками.

Яка техніка допоможе побудувати будинок: користь спецтехніки та як її замовити, фото-1

Починаємо з фундаменту: екскаватори та самоскиди

З перших днів будівництва потрібна робота спеціальної техніки на майданчику. Це екскаватори та самоскиди. Перші готують місце для закладення фундаменту. А самоскиди – вивозять ґрунт та підвозять необхідні сипучі будівельні матеріали. Самоскиди можуть бути з мінімальним навантаженням до 6 тонн, а можуть перевезти одразу 20-50 тонн ґрунту, піску.

Для облаштування фундаменту також буде потрібно (якщо цей фундамент побудований із залізобетонних блоків) автокран для перевантаження готових виробів.

Якщо будівництво починається з заповнення цокольних поверхів цеглою, знадобиться кран-маніпулятор на колісній базі вантажівки. Він транспортуватиме регулярно цеглу, цемент та інші матеріали, з яких складають стіни, готують розчини. Також ця колісно-вантажна база може застосовуватись для перевезення труб, вікон, дверей, різноманітних матеріалів і конструкцій для будівництва.

Розгортання будівництва і інфраструктура

Для стабільного забезпечення будівництва необхідними ресурсами, потрібна буде доставка товарів та матеріалів вантажівками, в тому числі великої довжини та вантажності. Для кріплення і розгортання електромережі – автовишка. А для вирівнювання площини біля споруджених вже територій і планування прибудинкової території, цілий комплекс спеціальної техніки:

  • екскаватор;
  • автогрейдер;
  • бульдозер;

На завершальному етапі потрібна інша спеціалізована техніка, зокрема навантажувачі, катки та інші механізми для прокладення асфальтованих доріг, формування прибудинкових територій.

Одразу після початку експлуатації будинку буде потрібна і спеціалізована комунальна техніка: прибирання снігу, деревоподрібнювач, цистерна для поливу рослин, асенізатор, щітка для автоматизованого прибирання територій та багато іншого.

Комплексне замовлення спецтехніки: чому так вигідніше

Комплексне завалення техніки та співпраця із конкретним перевізником, що може надати різну техніку для будівництва значно вигідніше рішення, ніж спонтанні замовлення у різних постачальників послуг. Це скоротить час на замовлення, оформлення його та доставку техніки на місце будівництва. Крім того, відповідальність перед комплексним замовником зрозуміло, що інша. Саме тому робота із спеціальною технікою через одну компанію – значно вигідніша.

Крім того, варто не забувати, що утримання та транспортування спеціальної техніки – непросте завдання. Як і розподіл її та планування роботи на конкретний час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...