• Головна
  • Громадянка Норвегії пригнала захисникам України свій позашляховик, - ВІДЕО
14:05, 25 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Громадянка Норвегії пригнала захисникам України свій позашляховик, - ВІДЕО

Громадянка Норвегії пригнала захисникам України свій позашляховик, - ВІДЕО

Громадянка Норвегії проїхала майже 3000 кілометрів, щоб зробити різдвяний подарунок для прикордонників. Жінка передала українським захисникам свій позашляховик. 

Про це повідомили у Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України. 

Наталя родом з Херсона, але останні 17 років вона проживає в Норвегії, де одружилась і отримала громадянство. Проте вона не забула своє коріння і вирішила у важкий для України час зробити подарунок тим, хто боронить нашу державу від рашистів.

"Як і багато українців, які проживають закордоном, вона вирішила допомогти військовим і на свій День народження у чоловіка попросила в подарунок позашляховик. Проїхавши майже 3000 кілометрів Наталя потрапила у рідний Херсон і напередодні різдвяних свят подарувала свій автомобіль прикордонникам Херсонського загону. Тепер на нього встановлять міномет і він буде допомагати прикордонникам на Херсонщині нищити ворога", - розповіли у пресслужбі прикордонників. 

Жінка також розповіла, що хотіла приїхати на Батьківщину, щоб стати військовою і захищати країну, але її відмовив чоловік. Проте бажання потрапити в Україну і допомогти гнати окупантів з нашої землі у неї не зникло. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...