• Головна
  • Найсмачніші роли в Одесі пропонує суші-бар Sushi Koi
Новини компаній
11:15, 23 грудня 2022 р.

Найсмачніші роли в Одесі пропонує суші-бар Sushi Koi

Новини компаній

Суші та роли дуже швидко вкоренилися в нашій країні і знайшли свого покупця. Багатьом з нас подобається поєднання смачних морепродуктів з ароматичним рисом, найніжнішим кремовим сиром, авокадо та іншими інгредієнтами шеф -кухарів, які знають свою справу.

Суші Кой – популярний суші-бар, який завоював серця багатьох жителів Одеси. Тут ви можете замовити улюблені роли на Селищі Котовського, підготовлені з любов'ю. Вся справа в суворому виборі продуктів, найуспішніших комбінацій та правильних пропорцій.

Найсмачніші роли в Одесі пропонує суші-бар Sushi Koi, фото-1

Меню суші-ресторану Sushi Koi

Найкраще суші-кафе на Поскоті пропонує широкий вибір страв. Меню містить:

  • Холодні роли.

Це класичні традиційні рецепти, які абсолютно всім подобаються - Філадельфія, Каліфорнія, Дракони та інші.

  • Запечені та смажені роли.

Така страва буде чудовою ідеєю для шанувальників хрумкої шкірочки та нових смакових рішень.

  • Лайт роли.

Це класичні роли, які полюбилися жителям селища Котовський у трохи зменшеній версії.

  • Суші.

Традиційна страва з Японії на основі рису та різноманітних начинок: вони можуть бути одночасно одинарними, і багатошаровими В основі начинки зазвичай на морепродукти або риба, рідше – м'ясо, водорості, яйця, овочі або гриби.

  • Сашимі.

Ця страва представляє собою сирі нарізані шматочки рибного філе або морепродуктів. Їх подають разом з листами дайкон та сісо. Вони добре поєднуються з васабі та соєвим соусом, як і решта улюбленої азіатської кухні.

  • Маки.

Нічого зайвого – лише норі, рис та свіжий лосось, креветки або овочева начинка.

  • Боули.

Повноцінна страва, що складається з кіноа, риби, овочів, рікотти. Збалансовані, легкі та дуже поживні боули, безумовно, стануть частиною вашої звичної дієти.

  • Сети (набори).

Ви можете придбати в нашому суші-кафе сет із ролів для всієї родини чи великої компанії друзів або замовити набір на двох для романтичного проведення часу. Це може бути або популярний сет, де є багато найсвіжіших морепродуктів, вершкового сирого або овочів, і нові роли, з чудовим смаком яких вам доведеться познайомитися. Cет ролів коштує менше, ніж кожен з них окремо. Ось чому замовити сет ролів – це завжди гарна ідея.

Найсмачніші роли в Одесі пропонує суші-бар Sushi Koi, фото-2

Чому варто замовити японську страву в Sushi Koi?

Koi Sushi – це відносно нове кафе суші в Одесі на Поскоті. Однак це не завадило йому швидко знайти своїх постійних клієнтів. Причиною популярності стало наступне:

  • Широкий асортимент страв.

Клієнту тут запропонують вибір з понад п’ятдесяти видів популярних страв. Кожен знайде щось, що відповідає його індивідуальним смаковим вподобанням.

  • Свіжі продукти.

У Суші Коі рибні продукти та морепродукти не піддаються багаторазовому заморожуванню. На кухні заплановано зберігання всіх інгредієнтів таким чином щоб продукція завжди була свіжою. В процесі приготування проводиться регулярна перевірка свіжості, що своєю чергою гарантує дивовижний смак та якість страв, замовлених клієнтами.

  • Знижки на самовивіз.

Якщо покупець забирає замовлення самостійно, він отримує можливість заощадити 10% суми замовлення.

Самовивіз здійснюється за адресою Марсельська, 35Б. Замовлення приймаються по телефону за номером 0990001030 та на веб-сайті https://www.sushikoi.ua!

Порадуйте себе та своїх близьких найсмачнішими стравами з Японії – обирайте суші-куфе Sushi Koi!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...