• Головна
  • Наближаємо перемогу з «АТБ»! Лідер вітчизняної торгівлі передав ЗСУ ще 10 тисяч пайків
Новини компаній
15:00, 19 грудня 2022 р.

Наближаємо перемогу з «АТБ»! Лідер вітчизняної торгівлі передав ЗСУ ще 10 тисяч пайків

Новини компаній

Наразі нема жодного сумніву, що наша країна переживає чи не найважчі часи своєї історії. Більш як мільйон громадян стали на захист української незалежності, взялися до зброї та дають гідну відсіч лютому ворогу. Інші ж попри дефіцит електроенергії, безробіття, руйнування критичної інфраструктури та багатьох інших труднощів забезпечують надійний тил, важко працюють, день за днем наближаючи перемогу. Нинішні негаразди показали усю щирість і міць українського характеру. Вщент зруйновано и підступні наміри ворога. Нечувано важкі воєнні випробування згуртували нас. Наприклад, протягом першого місяця зі старту проєкту «АТБ» з підтримки наших воїнів українці зібрали більш як чотири тисячі тонн продуктів для військовиків. Цей гуманітарний вантаж гарантовано свіжих продуктів було оперативно доставлено на передову – людям, які зараз є щитом, що боронить свободу, демократичні цінності та життя загалом. Також для захисників, які перебувають у найгарячіших точках, було сформовано та передано три тисячі додаткових продовольчих наборів.

Варто зазначити, що «АТБ» вдалося об’єднати для вирішення нагальних питань допомоги українським захисникам не тільки мільйони мирних громадян, але й представників вітчизняного бізнесу.

Наближаємо перемогу з «АТБ»! Лідер вітчизняної торгівлі передав ЗСУ ще 10 тисяч пайків, фото-1

До цієї місії долучилися партнери компанії: ДП «Екотехніка-М», ТОВ «Пек АВО ЛТД», ТОВ «Риф», ТОВ Українсько-німецька фірма «ТРЮФФ РОЯЛ», ТОВ «ХЕЛЛ ЕНЕРДЖІ ДРІНКС». Цей перелік постійно зростає.

Завдяки участі партнерів проєкту протягом лише одного місяця вдалося зібрати та передати Збройним силам України додатково десять тисяч продовольчих пайків. Їх отримають наші захисники, які зараз перебувають у найгарячіших точках і вельми потребують якісного харчування.

Станом на сьогодні загальна сума гуманітарної допомоги від лідера вітчизняного ритейлу військовикам і мирному населенню вже перевищила 200 мільйонів гривень.

Наближаємо перемогу з «АТБ»! Лідер вітчизняної торгівлі передав ЗСУ ще 10 тисяч пайків, фото-2

Як патріотичний і соціально орієнтований бізнес «АТБ» з перших днів війни фактично став форпостом продовольчої безпеки країни. Перейшовши на особливий режим роботи, компанія оперативно внесла корективи в логістичні ланцюжки, підтримала місцевих виробників і забезпечила безперебійну доставку тисяч найменувань гарантовано свіжих продуктів і якісних товарів першої необхідності у різні куточки України. Паралельно з цим у листопаді корпорація передала для потреб військовиків десятки вантажних автомобілів підвищеної прохідності — основну фронтову робочу силу. А влітку воїни отримали від «АТБ» майже три сотні пікапів підвищеної прохідності «Mitsubishi L200», які додали мобільності та маневровості нашим спецпідрозділам, що є справжнім нічним жахом для ворога.

Наближаємо перемогу з «АТБ»! Лідер вітчизняної торгівлі передав ЗСУ ще 10 тисяч пайків, фото-3

Багаторічний лідер вітчизняної галузі ритейлу активно допомагає волонтерським організаціям, медичним установам, вимушеним переселенцям і мешканцям щойно деокупованих територій, де місцева інфраструктура зазнала небачених з часів Другої світової війни руйнувань. Йдеться про звільнений від ворога Куп'янськ Харківської області, для якого в «АТБ» зібрали та безоплатно передали тисячу продуктових наборів. До кожного з таких благодійних пакетів увійшли найнеобхідніші продукти (макарони, консерви, чай, кава, цукор, вода очищена, олія, крупи, солодощі) та товари першої необхідності (пральний порошок, мило, шампунь). Аналогічну допомогу від компанії отримали й мешканці херсонського передмістя, де ворог лишив по собі випалену землю. Так, восени мешканці звільненої Снігурівки, мабуть, вперше за багато місяців безоплатно отримали свіжі продукти. У цей населений пункт оперативно доставили тисячу таких гуманітарних пакетів.

Наближаємо перемогу з «АТБ»! Лідер вітчизняної торгівлі передав ЗСУ ще 10 тисяч пайків, фото-4

Цілодобово «АТБ» докладає максимум зусиль, щоб на деокупованих територіях у найкоротші терміни підготувати нові магазини до функціонування. Саме супермаркети найбільшої української торговельної мережі були одними з перших, які відновили свою роботу на Київщині, Сумщині, Харківщині, Херсонщині, повернули людям смак мирного життя та віру в нашу незламність.

Тож тримаймо стрій, допомагаймо ЗСУ з «АТБ» і наближаймо нашу спільну перемогу!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...