• Головна
  • Під час блекауту в Одесі 21-річний чоловік пограбував добродія
15:34, 12 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Під час блекауту в Одесі 21-річний чоловік пограбував добродія

Під час блекауту в Одесі 21-річний чоловік пограбував добродія

В Одесі поліцейські затримали 21-річного чоловіка, який в провулку Каркашадзе пограбував місцевого жителя.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одещини.

Посилаючись на блекаут, зловмисник попросив у перехожого мобільний телефон, щоб нібито викликати собі таксі. Коли ж потерпілий погодився допомогти і дав гаджет, молодик несподівано накинувся на нього з кулаками і забрав ще й сумку з документами, банківськими картками, двома відеокамерами і штативом.

Про це одесит повідомив до поліції й за кілька днів оперативники затримали правопорушника. Він зізнався, що техніку продав, банківськими картками розрахувався в крамниці за товар, витративши понад півтори тисячі гривень, а от документи викинув. Нині правоохоронці встановлюють місце знаходження речей потерпілого.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у пограбуванні, поєднаному з насильством та вчиненому в період воєнного стану. Це правопорушення передбачене ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. На час проведення досудового розслідування підозрюваного помістили під варту», - прокоментувала заступниця начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Альона Кумайгородська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...