• Головна
  • Одеситу загрожує кримінальна відповідальність за спробу перевезти закордон наркотики
12:17, 7 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Одеситу загрожує кримінальна відповідальність за спробу перевезти закордон наркотики

Одеситу загрожує кримінальна відповідальність за спробу перевезти закордон наркотики

37-річному жителю Одеси за спробу перевезти закордон наркотичну речовину загрожує кримінальна відповідальність. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру в замаху на контрабанду, що передбачено частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 305 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Одесита викрили на паромному пункті пропуску «Орлівка-Ісакча» під час перевірки автомобіля, на якому він пересувався, та особистих речей. В барсетці водія охоронці кордону виявили амфетамін. Наявність даної наркотичної речовини у вилученому пакеті підтвердив експрес-тест.

«Слідчі направили речовий доказ на експертне дослідження, а правопорушнику, за наявністю достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 305 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на контрабанду наркотичного засобу, тобто його переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю. Наразі підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу», - розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...