• Головна
  • Як підготуватись до роботи з криптою: розповів юрист FAVBET
Прес-реліз
17:30, 2 грудня 2022 р.

Як підготуватись до роботи з криптою: розповів юрист FAVBET

Прес-реліз

15 березня 2022 року Президент України підписав довгоочікуваний закон «Про віртуальні активи». Без перебільшення історичне рішення для країни, що вже кілька років поспіль утримується в топі рейтингу Global Crypto Adoption Index. На жаль, остаточного виходу крипти з тіні поки не сталося, адже законодавці досі не проголосували зміни у Податковий кодекс, до яких, власне, прив’язане набрання чинності закону.

Втім, експерти галузі очікують, що це питання можуть вирішити ще до кінця року, а тому український бізнес має бути готовий до нових реалій вже зараз. CLO компанії FAVBET Михайло Приходько поділився своїм баченням впливу нових платіжних інструментів та як їх застосувати у бізнесі.

Врегулювати не тільки криптовалютні розрахунки, а й супутні технологічні інновації

Це допоможе однозначно підвищити  інвестиційну привабливість ринку для міжнародних партнерів та привернуть увагу нових прогресивних клієнтів. Процесинг криптовалют відкриє перед українськими компаніями можливість стати конкурентоспроможними на міжнародних ринках. 

Детально оцінити міжнародну практику

FAVBET постійно шукає та впроваджує інноваційні інструменти. Операції з криптовалютами не стали виключенням. Ми детально розглянули реалізовані проєкти у цьому напрямі, оцінили міжнародну практику процесингу, провели тести. За нашими оцінками — віртуальні активи вже незабаром стануть звичним будуть широко використовуватись в повсякденному житті кожної людини. Не виключенням буде і сфера розваг.

Вивчити та врахувати усіх плюсів роботи з криптовалютою

Зважаючи, що криптовалюти створювали як альтернативу фіатним грошам, вони можуть запропонувати бізнесам декілька важливих переваг. Таких як — незалежність від інфляції, неможливість блокування та відносна анонімність. Також треба враховувати й швидкість та дешевизну трансакцій, особливо коли йдеться про великі суми.

Оцінити можливі виклики

Інтеграція нових методів для бізнесу досі пов’язана з низкою викликів. В першу чергу з тим, що закон «Про віртуальні активи» досі не вступив в дію. На даний час бізнес фактично не має законних підстав для впровадження криптовалютних платежів. 

Навіть, коли закон набере чинності, повинен пройти певний час, перш ніж регулятори сформують нормативно-правову базу, розроблять чіткі правила та нададуть необхідні роз’яснення. Сподіваємось, що цей процес не затягнеться.

Как подготовиться к работе с криптой: рассказал юрист FAVBET

15 марта 2022 года Президент Украины подписал долгожданный закон «Про віртуальні активи». Без преувеличения историческое решение для страны уже несколько лет поддерживается в топе рейтинга Global Crypto Adoption Index. К сожалению, окончательного выхода крипты из тени пока не произошло, ведь законодатели до сих пор не проголосовали за изменения в Налоговый кодекс, к которым, собственно, привязано вступление в силу закона.

Впрочем, эксперты отрасли ожидают, что этот вопрос может быть решен еще до конца года, а потому украинский бизнес должен быть готов к новым реалиям уже сейчас. CLO компании FAVBET Михаил Приходько поделился своим видением влияния новых платежных инструментов и как применить их в бизнесе.

Урегулировать не только криптовалютные расчеты, но и сопутствующие технологические инновации

Это поможет однозначно повысить инвестиционную привлекательность рынка для международных партнеров и привлечет внимание новых прогрессивных клиентов. Процесс криптовалют откроет перед украинскими компаниями возможность стать конкурентоспособными на международных рынках.

Подробно оценить международную практику

FAVBET постоянно ищет и внедряет инновационные инструменты. Операции с криптовалютами не стали исключением. Мы подробно рассмотрели реализованные проекты по этому направлению, оценили международную практику процессинга, провели тесты. По нашим оценкам, виртуальные активы уже в скором времени станут привычными и будут широко использоваться в повседневной жизни каждого человека. Не исключением будет и область развлечений.

Изучить и учесть все плюсы работы с криптовалютой

Учитывая, что криптовалюты создавали в качестве альтернативы фиатным деньгам, они могут предложить бизнесам несколько важных преимуществ. Таких как независимость от инфляции, невозможность блокировки и относительная анонимность. Также следует учитывать и скорость и дешевизну трансакций, особенно когда речь идет о больших суммах.

Оценить возможные вызовы

Интеграция новых методов для бизнеса до сих пор связана с рядом вызовов. В первую очередь с тем, что закон «Про віртуальні активи» до сих пор не вступил в силу. В настоящее время бизнес фактически не имеет законных оснований для введения криптовалютных платежей.

Даже когда закон вступит в силу, должно пройти определенное время, прежде чем регуляторы сформируют нормативно-правовую базу, разработают четкие правила и предоставят необходимые разъяснения. Надеемся, что этот процесс не затянется.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#FAVBET
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...