• Головна
  • Лікування судин головного мозку Одеса в МЦ «Одеський доктор» Карбогеном
Новини компаній
15:00, 1 грудня 2022 р.

Лікування судин головного мозку Одеса в МЦ «Одеський доктор» Карбогеном

Новини компаній

Атеросклероз – це ураження артерій, таких як коронарні, периферичні та церебральні. На сьогоднішній день захворювання є найпоширенішою причиною смерті населення різних країн світу, випередивши в цьому плані сукупність онкологічних, вірусних та інфекційних хвороб. При цьому тривалість життя при атеросклерозі судин головного мозку дуже відрізняється.

Якщо у Вас, чи у когось із Ваших близьких, має місце та чи інша проблема з судинами, то Ви завжди можете звернутися до клініки «Одеський доктор»:

  • Сайт: odesskij-doctor.od.ua
  • Телефон: (097) 097-97-25
  • Адреса: м. Одеса, вул. Новосільського, 106

Які органи страждають на атеросклероз?

Захворювання здатне вражати будь-які артерії по всьому тілу. Симптоми атеросклерозу можуть бути різними.

  • Атеросклероз може зачіпати СОННІ АРТЕРІЇ, які доставляють кров до головного мозку, що нерідко спричиняє інсульти. Саме тому необхідно негайно пройти лікування атеросклерозу судин головного мозку, ліки та методики для якого призначає доктор медичних наук, професор ОНМедУ та керівник клініки «Одеський доктор» Богатирьова Тетяна Вікторівна, індивідуально для кожного пацієнта.
  • Захворювання коронарних артерій або ІШЕМІЧНА ХВОРОБА СЕРЦЯ – це форма атеросклерозу, що негативно впливає на коронарні артерії, за допомогою яких кров надходить до серцевого м'яза. При такій формі хвороби людина відчуває біль у грудях, які можуть призвести до серцевого нападу або інфаркту Міокарда.
  • Атеросклероз ниркових артерій, що насичують кров'ю нирки, може призвести до підвищення кров'яного тиску і, в подальшому, до НИР.
  • При ураженні периферичних артерій пацієнт відчуває біль, поколювання, а пізніше може ВІДБУВАТИСЯ ОНІМІННЯ В РУКАХ І НОГАХ. Щоб підтвердити або спростувати таке порушення, Ви можете зробити за доступною ціною доплер судин нижніх і верхніх кінцівок в клініці «Одесський доктор».

Чому недотримання лікування судин головного мозку та інших органів призводить до нападів, інсультів тощо?

Бляшка, що утворилася в артерії, здатна досягати великих розмірів, що свідчить про зменшення крові до певних органів. Через це людина може відчувати біль у тій частині тіла, куди кров не надходить у потрібному обсязі.

Якщо бляшка має надриви та крововиливи, то в артерії утворюються згустки крові, які повністю пригнічують можливість припливу крові до тканин. Саме це стає причиною інсультів та інфарктів.

Що призводить до необхідності лікування атеросклерозу?

Основною судиною людського тіла є аорта. Саме там, ще в ранньому віці, утворюються жирові прожилки, що свідчить про наявність атеросклерозу. З віком захворювання розвивається та прогресує. Жирові прожилки говорять про першу стадію атеросклерозу. Через якийсь час вони перетворюються на атеросклеротичні бляшки. До патогенезу атеросклерозу призводить багато факторів, наприклад, запальні процеси, імунологічні захворювання, дисліпідемія, куріння, вживання алкоголю, розрив бляшки.

Нижче перерахуємо, ОСНОВНІ ФАКТОРИ, що сприяють підвищеному ризику виникнення атеросклерозу судин головного мозку, шиї, ніг та рук:

  • Підвищений рівень холестерину, тригліцеридів.
  • Наявність цукрового діабету.
  • Куріння та вживання алкоголю.
  • Високий кровяний тиск.
  • Ожиріння, відсутність фізичної активності.
  • Неправильне харчування.
  • Близькі родичі віком до 55 років (зокрема мати або батько) страждаючі на атеросклероз.
Лікування судин головного мозку Одеса в МЦ «Одеський доктор» Карбогеном, фото-1

Профілактика атеросклерозу судин головного мозку

Медичний центр «Одеський доктор» проводить в Одесі доплер судин нижніх та верхніх кінцівок, голови та шиї, ціна якого приємно здивує кожного. Клініка знаходиться на вулиці Новосільського, 106.

На запитання «Чи реально запобігти негативним наслідкам, викликаним атеросклерозом?», з упевненістю можна дати позитивну відповідь. Щоб знизити ризик виникнення інфаркту, інсульту або серцевого нападу, необхідно дотримуватись кількох заходів профілактики:

Зробити доплер судин голови, шиї, нижніх та верхніх кінцівок, що допоможе визначити всі фактори ризику. Якщо з'явиться необхідність провести лікування судин в Одесі, фахівці «Одеського доктора» підберуть індивідуальну терапію на основі КАРБОГЕНтерапії (нижче ми докладніше розповімо про цю процедуру).

Сеанси терапії, попередньо розроблену фахівцем, пропускати не можна, щоб досягти максимального зниження кров'яного тиску і холестерину, запобігти появі тромбів. Так як розширити судини головного мозку можна виключно в медичному центрі під керівництвом досвідченого лікаря, варто пам'ятати, що лікувати звуження судин головного мозку народними засобами зовсім неефективно, але при цьому в домашніх умовах можна за допомогою Карбоген. У клініці «Одеський доктор» є можливість взяти в оренду балон із цим засобом.

Щоб самостійно знизити (АЛЕ НЕ ВИКЛЮЧИТИ ПОВНІСТТЮ!) ризик розвитку атеросклерозу, необхідно дотримуватися наступних рекомендацій:

  • Позбутися шкідливих звичок (алкоголь, куріння) якщо такі є.
  • Схуднути за наявності зайвої ваги.
  • Не менше 30-40 хвилин на день проводити активні дії (заряджання, прогулянка).
  • Зменшити вживання м'яса та солодкого, і, навпаки, збільшити у своєму раціоні присутність овочів, фруктів, знежирених молочних продуктів.

Згідно зі статистикою, наявність трьох факторів, таких як гіперхолестеринемія, підвищений тиск та куріння тютюну, у 8-10 разів збільшує смертність від коронарної недостатності. Наявність двох або одного – у 4-5 разів та у 2 рази відповідно, порівняно з людьми того ж віку, які не мають даних факторів ризику. Важливо пам'ятати, що більша кількість факторів ризику значно збільшує випадки летального результату. Описаним вище категоріям людей необхідна КОНСУЛЬТАЦІЯ ЛІКАРЯ І ДІАГНОСТИКА, нерідко також їм потрібне ЧИЩЕННЯ СУДИН головного мозку, ніг, рук, і т.п. (визначає лікар). У медичному центрі «Одеський доктор» ця процедура проводиться за допомогою Карбогену – запатентованої авторської терапії.

Окремо варто згадати ризик розвитку атеросклерозу у дітей. Перевірити рівень холестерину рекомендується вперше у віці від 8 до 12 років і вдруге у проміжку від 16 до 20 років. Також повинні пройти скринінг ті діти віком від 2-х років, які мають хоча б ОДИН ФАКТОР ризику з наступних:

  • Родичі чоловіка до 50 років та жінки до 60 років страждали від серцевих нападів, інсульту, закупорки кровоносних судин.
  • Цукровий діабет, захворювання нирок.
  • Зайва вага.
  • Високий кровяний тиск.
  • Такі аналізи необхідно здати тим дітям, які мають хоча б ОДИН ФАКТОР з перелічених вище:
  • Забір крові на визначення холестерину та ліпідів.
  • Визначення загального холестерину у дітей віком від 8 до 12 років та від 16 до 20 років.

Доплер судин в Одесі та лікування атеросклерозу препаратом Карбоген

Медичний центр «Одеський доктор» використовує найактуальніші методи діагностики та запатентовані ефективні схеми лікування серцево-судинних захворювань. Досвідчені лікарі розробляють індивідуальний терапевтичний план кожного окремого випадку. Для досягнення швидких і відчутних результатів застосовується карбогентерапія, яка показала значну результативність у лікуванні атеросклерозу судин головного мозку, шиї, нижніх і верхніх кінцівок, церебральної ангіопатії мозку та інших захворювань.

Після огляду пацієнта лікар клініки може призначити додаткові обстеження.

Купити Карбоген для лікування атеросклерозу судин вдома

Лікування судин головного мозку Одеса в МЦ «Одеський доктор» Карбогеном, фото-2

Карбоген являє собою особливу суміш, яка вдихається через маску. До складу КАРБОГЕНУ входять два компоненти – чистий концентрований кисень та вуглекислий газ. Застосування суміші цих двох газів показує високі результати у лікуванні судин мозку, шиї, ніг, рук тощо. Завдяки позитивному впливу даної дихальної суміші:

  • судини відновлюються;
  • утворюється фактор зростання ендотелію судин (відновлюється судинна стінка);
  • посилюється їхня еластичність;
  • зникають бляшки холестерину.

Також Карбоген показав високу ефективність у лікуванні захворювань мозку, серця, печінки, нирок, нервової системи, легень, алкоголізму, наркоманії та багатьох інших порушень.

Медичний центр «Одеський доктор» надає можливість пройти відновлювальну терапію як у стінах клинки, так і придбати Карбоген для застосування в домашніх умовах. Дана суміш міститься в зручних та АБСОЛЮТНО БЕЗПЕЧНИХ балонах, тому проводити терапію самостійно може кожен.

Також додається текстова та відео інструкція до Карбогена, а співробітники медичного центру попередньо проводять інструктаж з використання системи. Медичний центр отримав Патент України на використання Карбогену та успішно застосовує його вже понад 10 років як для лікування судин головного мозку, так і для усунення багатьох інших захворювань серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, нервової системи.

З усіх питань, у тому числі як лікувати звуження судин головного мозку в домашніх умовах, зателефонуйте за номером (097) 097-97-25. Клініка знаходиться за адресою вул. Новосільського, 106,odesskij-doctor.od.ua В клиниці «Одеський доктор» можна отримати КОНСУЛЬТАЦІЮ І ЛІКУВАННЯ у сімейного лікаря, терапевта, вертебролога, невролога, кардіолога, ревматолога, артролога, гастроентеролога.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...