• Головна
  • На Одещини судитимуть винуватця смертельної аварії між селом Маяки і пунктом пропуску «Паланка»
18:02, 29 листопада 2022 р.

На Одещини судитимуть винуватця смертельної аварії між селом Маяки і пунктом пропуску «Паланка»

На Одещини судитимуть винуватця смертельної аварії між селом Маяки і пунктом пропуску «Паланка»

На Одещині поліцейські повідомили про підозру уродженцю Миколаївщини, який допустив смертельну ДТП між селом Маяки і пунктом пропуску «Паланка». Подія сталася 17 листопада. Загинула одна людина, ще три – були травмовані.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Під час досудового розслідування слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Одеській області встановили, що 38-річний миколаївець їхав легковим автомобілем «Kia» від села Маяки в напрямку села Удобне, на заокругленій ділянці дороги з обмеженою оглядністю здійснив обгін попутного транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу, по якій рухався мікроавтобус «Mercedes-Benz», і допустив із ним зіткнення.

Від отриманих в аварії травм загинула 32-річна дружина водія легковика. Сам він зламав ногу. Також травмувалася подружня пара з Київщини, що знаходилася в мікроавтобусі, – 56-річного водія ушпиталили зі зламаною ключицею, а його 61-річну дружину – з переломом руки.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили правопорушнику про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідство продовжується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...