• Головна
  • Від ООН Одещина отримала потужні генератори, - ФОТО
15:21, 27 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Від ООН Одещина отримала потужні генератори, - ФОТО

Від ООН Одещина отримала потужні генератори, - ФОТО

Вчора, 26 листопада, Одеська область від ООН отримала декілька потужних генераторів, які одразу ж були передані в лікувальні заклади регіону.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної військової адміністрації.

У суботу начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся з делегацією Управління Верховного комісара ООН у справах біженців на чолі з Представницею в Україні Кароліною Ліндхольм Біллінг.

Від ООН Одещина отримала потужні генератори, - ФОТО, фото-1

Начальник ОВА висловив подяку команді УВКБ ООН в Україні за допомогу, яку Одещина отримує від цієї організації. Зокрема, область отримала декілька потужних генераторів, які одразу ж були передані в лікувальні заклади регіону.

Від ООН Одещина отримала потужні генератори, - ФОТО, фото-2

Говорячи про наслідки ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі країни, Максим Марченко підкреслив, що ситуація в одеському регіоні залишається складною, проте не критичною, вже відновлено водо- та теплопостачання, триває робота з поновлення енергетики в громадах, критичні об’єкти інфраструктури найпершими заживлено електрикою, а також відкрито декілька сотень Пунктів Незламності по всій області.

Проте, за його словами, й надалі в регіоні залишається велика потреба в генераторах, особливо враховуючи наближення зимового періоду та зниження температури, а тому, наголосив Максим Марченко, підтримка міжнародних партнерів є необхідною та вкрай важливою для населення.

Також в рамках зустрічі було обговорено питання щодо подальшої підтримки внутрішньо переміщених осіб та їх розміщення в Одеській області, а також надання всебічної підтримки та допомоги населенню на звільнених територіях Херсонщини.

Кароліна Ліндхольм Біллінг запевнила керівника області, що Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні, продовжуватиме й надалі допомагати Одещині. То ж сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння та домовились про подальше активне співробітництво.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...